Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Cadeautip: Verras iemand met muziek!

Gitaar muziek verrassing

Wil jij iemand origineel verrassen? Doe het dan met muziek! Wij hebben wat muzikale ideeën voor je op een rijtje gezet. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Bezoek een concert

Een leuk idee is, om een concertkaartje voor iemand te kopen. Je kunt een artiest of band uitzoeken waarvan je weet dat diegene een groot fan is. Maar het is ook leuk om juist naar een optreden te gaan van iemand die jullie allebei niet kennen. Zo kun je samen nieuwe herinneringen maken en misschien wel jullie nieuwe lievelingsband ontdekken!

Ga op muziekles

Hoe leuk is het als jij een verrassing optreden kunt geven met bijvoorbeeld een gitaar, piano en/of zingend? Precies, heel leuk! Het is ook nog eens origineel en heel persoonlijk. Je kunt op een podium gaan staan, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon in je eigen huiskamer ten gehore brengen.

via GIPHY

Schrijf een liedje

Mocht je al een instrument bespelen en niet heel vals zingen, dan is dit een uitgelezen kans al je talenten te benutten! Je kunt een lied schrijven als verrassing voor iemand. Nog een pluspuntje, dit idee kost helemaal niets. Behalve tijd natuurlijk. Als je zangskills niet X-factor waardig zijn of als je geen instrument bespeelt, kun je iemand anders vragen het lied voor je te zingen of een artiest inhuren (zie ‘boek een live artiest’ hieronder).

Boek een live artiestplugify

Wil je iemand verrassen met een live artiest, maar heb je niet het budget om Marco Borsato in te laten vliegen? Dan hebben wij een super handige website gevonden waar je artiesten op kunt vinden: Plugify. Dit is een platform waar je gratis de mogelijkheid krijgt om unieke live artiesten te leren kennen, te beluisteren en uiteindelijk te boeken.

Stel een playlist samen

Nog een leuk idee: stel een playlist samen van zijn of haar favoriete muziek. Dan laat je echt zien dat je diegene goed kent. Je zou als extraatje nog een abonnement cadeau kunnen geven van een muziekdienst zoals Spotify, Deezer of Apple Music. Je kunt de playlist dan gelijk onder het kopje ‘favorieten’ zetten.

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek