Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Origineel verrassingsuitje: laat je dag bepalen door dobbelsteen

verrassingsuitje dobbelsteen uitje

Zin in een uitdaging? Dan ben je bij het juiste adres, want met dit uitje beleef je een dag vol avonturen. De daginvulling wordt namelijk bepaald door een dobbelsteen. 

Hoe werkt het?

Simpel, je deelt de dag op in verschillende categorieën. Dat kan zijn: vervoersmiddel, bestemming, tijdsduur, eten etc. Per categorie bedenk je zes mogelijkheden, want een dobbelsteen heeft immers zes ogen. Ingevuld? Dan is het tijd om te dobbelen. Het getal dat je gooit is de optie waar je voor kiest. And that’s it.

Voorbeeld

De categorieën waar voor je gaat dobbelen kan je van te voren bedenken. Dat is fijn voor als je iets meer controle over de dagindeling wilt. Maar je kunt het ook ter plekke bedenken. Om het iets concreter te maken, geven we een voorbeeld. Stel, je wilt met de trein ergens naartoe. Dan kun je ervoor kiezen om een categorie met bestemmingen te maken, zoals Amsterdam, Den Haag of Maastricht. Als je aankomt op de bestemming, is het misschien wel tijd voor een lunch. Dan kun je dobbelen voor de lunch: bij een bakker, fastfood, chique lunchen etc. Daarna ga je bepalen wat je gaat doen en kun je zes opties bedenken zoals: naar een museum, fietsen door de stad, winkelen en ga zo maar door. En zo heb je een origineel uitje vol verrassingen. We love it!

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek