Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Bestemming onbekend: verrassende uitjes om te doen in het weekend

verrassing ideefabriek

Ga je een saai weekend zonder plannen tegemoet? En heb je stiekem zin in een spannend avontuur? Let dan goed op! Wij hebben leuke uitjes die je kunt doen met ‘bestemming onbekend’. Veel plezier!

Bucketlist kraskaartenset

Ga op avontuur met je partner. Deze kraskaartenset is gevuld met 52 dates die je samen met jouw liefje kunt ondernemen. Wat je gaat doen is een verrassing! Op de voorkant van de kaart staat het thema van de activiteit. Om er achter te komen wat jullie gaan doen, kras je de zilveren sticker open. Shop deze originele uitjes hier:

Verras je date

Neem je partner mee op verrassingsdate. Onthul jullie uitje op een unieke manier met één van onze producten. Geloof ons: het zorgt voor een mooi onthullingsmoment. Check onze webshop voor inspiratie:

Zet de timer

Kies een getal tussen de 20 en 50. Gekozen? Het getal dat je hebt gekozen is het aantal minuten dat jullie gaan rijden. Dit kan op de fiets, scooter of met de trein of auto zijn. Je mag zelf een richting kiezen, maar zodra de tijd erop zit moet je bij het eerstvolgende dorp of stad stoppen. Dat is de plek die jullie gaan ontdekken. Misschien hebben ze een museum, leuke bezienswaardigheid of park.

Rechts, rechts of links, links

Kies net als de ‘zet de timer’ date een getal tussen de 20 en 50. Nu ga je precies hetzelfde doen. Kies een getal en dat is het aantal minuten dat je gaat rijden. Alleen ga je nu altijd rechts of altijd links. Als het moet kan je af en toe een uitzondering maken, want rondjes rijden is natuurlijk niet de bedoeling.

Lootje trekken

Tijd om lootje te trekken! Schrijf zeven dorpen of steden op individuele briefjes. Ga je op de fiets? Schrijf dan plaatsen in de omgeving op. Wanneer je met de auto of trein gaat kun je plaatsen iets verder weg opschrijven. Vouw de briefjes dicht en trek een lootje. De plaats die erop staat is jullie bestemming.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek