Gratis verzending vanaf €75,- 📦 | Bestelling verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0

Your Cart

Bestemming onbekend! Verrassende uitjes om te doen in het weekend

verrassing ideefabriek

Ga je een saai weekend zonder plannen tegemoet? En heb je stiekem zin in een spannend avontuur? Let dan goed op! Wij hebben drie leuke uitjes die je kunt doen met ‘bestemming onbekend’. Veel plezier!

Uitje 1: Zet de timer

Kies een getal tussen de 20 en 50. Gekozen? Goed zo, het getal dat je hebt gekozen is het aantal minuten dat jullie gaan rijden. Dit kan op de fiets, scooter, trein of auto zijn. Je mag zelf een richting kiezen, maar zodra de tijd erop zit moet je bij het eerstvolgende dorp of stad stoppen. Dat is de plek die jullie gaan ontdekken. Misschien hebben ze een museum, leuke activiteit of park.

Uitje 2: Rechts, rechts of links links

Kies net als de ‘zet de timer’ date een getal tussen de 20 en 50. Nu ga je precies hetzelfde doen. Kies een getal en dat is het aantal minuten dat je gaat rijden. Alleen ga je nu altijd rechts of altijd links. Als het moet kan je af en toe een uitzondering maken, want rondjes rijden is natuurlijk niet de bedoeling. Je voelt hem al aankomen: dit uitje is niet geschikt om met de trein te doen.

Uitje 3: Lootje trekken

Tijd om lootje te trekken! Schrijf zeven dorpen of steden op individuele briefjes. Ga je op de fiets? Schrijf dan plaatsen in de omgeving op. Wanneer je met de auto of trein gaat kun je plaatsen iets verder weg opschrijven. Vouw de briefjes dicht en trek een lootje. De plaats die erop staat is jullie bestemming.

Populairste producten in de Ideeshop:

Meer leuke uitjes ontdekken? Bekijk eens deze pagina.

Wees er op tijd bij: shop hier je cadeau voor Vaderdag 🎁 Shop hier