Gratis verzending vanaf €75,- 📦 | Bestelling verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0

Your Cart

Gouden tip: zo ben je altijd op de hoogte van de leukste activiteiten in jouw buurt

Wil je altijd op de hoogte blijven van de leukste uitjes en evenementen in jouw buurt? Dan hebben wij een gouden tip voor je! Deze tip is ook zeker handig wanneer je bijvoorbeeld een weekend weg bent en je wilt weten wat voor activiteiten er in de buurt worden georganiseerd.

Gouden tip is… Facebook!

Facebook
Beeld: Ideefabriek

Wanneer je bijvoorbeeld op een feestdag of in het weekend iets leuks wilt ondernemen, is het lastig om online iets te vinden. Vaak zijn de websites niet up-to-date of volledig. Maar wist je dat je jouw uitagenda kunt vinden op Facebook? Veel ondernemers plaatsen hun activiteiten namelijk op hun Facebookpagina. En hoe je dat kunt vinden? Het is heel simpel! Ga naar de algemene Facebookpagina. Als het goed is zie je aan de linkerzijde een kopje staan met ‘explore’. Daaronder kun je ‘events’ vinden. Klik daarop!

Evenementenpagina

Facebook
Beeld: Ideefabriek

Je bent nu op de evenementenpagina van Facebook. Aan de rechterzijde zie je ‘Find Events’ staan en daaronder vier gekleurde blokjes. Klik op ‘Choose Date’ en vul een datum in waarop jij iets wilt ondernemen.

Datum invoeren

Facebook
Beeld: Ideefabriek

Wanneer je de datum hebt geselecteerd kun je op ‘Find Events’ klikken. Facebook gaat nu alle evenementen zoeken die op deze datum worden georganiseerd. Dat is natuurlijk een beetje overdreven en daarom is het handig om een locatie toe te voegen. Je kunt aan de linkerzijde het kopje ‘location’ vinden. Er worden al een aantal locatie suggesties in jouw buurt gegeven, maar als je op ‘more’ klikt kun je een andere plaatsnaam invullen. Dus als je bijvoorbeeld een weekendje naar Eindhoven gaat en je wilt zien wat je in dat weekend in die stad kunt doen kun je ‘Eindhoven’ invullen.

Facebook
Beeld: Ideefabriek

En tada! Nu krijg je alle evenementen in Eindhoven op de door jou geselecteerde datum. Handig hé? Op zoek naar travel hacks om goedkope vliegtickets te scoren? Klik dan hier.

Populairste producten in de Ideeshop:

Wees er op tijd bij: shop hier je cadeau voor Vaderdag 🎁 Shop hier