Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Uittip: verras jezelf en iemand anders met een verrassingsuitje van Floor Verrast

floorverrast verrassingsuitjes uitjes voor thuis cadeau ideefabriek

Op zoek naar een originele activiteit om samen of met vrienden te doen? Wij hebben een tip! Verras jezelf en je gezelschap met een verrassingsuitje op maat van Floor Verrast. Wij van Ideefabriek gingen je voor, lees hier onze ervaring.


Als je Ideefabriek-fan bent, dan weet je: die meiden komen zelf altijd met originele en verrassende ideeën. Dit keer zijn de rollen omgedraaid en lieten wij ons verrassen door Floor Verrast.

Floor Verrast

Laten we beginnen met het concept kort uitleggen: Floor Verrast regelt verrassingsuitjes op maat in allerlei soorten en maten. Voor thuis, weekendje samen, maar ook surprise activiteiten met vrienden… Voor ieder wat wils! Haar missie is om te zorgen voor meer plezier, verbinding en een stuk luchtigheid.

Vooraf kies je een arrangement en vul je een vragenlijst in. Zij gaan dan voor je aan de slag om een verrassing te fixen die helemaal bij jullie past. Hoe leuk! Ook wij lieten ons verrassen en kozen voor een verrassingsuitje voor thuis. Ideaal als je niet iets grootst wilt ondernemen, maar samen wel iets leuks en origineels wilt doen. Wij  hadden in de vragenlijst aangegeven dat we de volgende dingen leuk vinden om te doen: creatieve activiteit, spelletjes en iets nieuws proberen.

Verrassing op de deurmat

Een paar dagen voor onze surprise date ontvingen wij twee grote pakketten en vijf enveloppen. Onze nieuwsgierigheid moesten we bedwingen, want we mochten alles pas openmaken op de dag zelf.

Tijd voor het verrassingsuitje

Eindelijk was het zover! We maakten de eerste envelop en vervolgens de pakketten open. De verrassing is helemaal voor ons op maat gemaakt aan de hand van de vragenlijst die wij hadden ingevuld. Van het eerste pakket werden we direct vrolijk: een snackpakket. Jam! Chips, chocola, frisdrank: aan al het lekkers was gedacht. In het tweede pakket zaten benodigdheden voor creatief project, namelijk benodigdheden om te mozaïeken. Dit hadden wij beide nog nooit gedaan, dus waren direct enthousiast.

In het pakket zat alles wat we nodig hadden, inclusief stappenplan. Tijdens het knutselen konden we elkaar ook wat leuke vragen stellen die Floor Verrast had bedacht.

In twee uur tijd hadden we samen een super leuk mozaïek fotolijstje gemaakt. We waren super tevreden met het resultaat. Het fotolijstje krijgt een mooi plekje als herinnering aan dit leuke verrassingsuitje. Inmiddels waren we al bij de vierde envelop, waar onze tweede en laatste activiteit in zat: een online speurtocht.

Het was een hersenbreker, maar gelukkig konden we af en toe een snackpauze nemen om op adem te komen. Met het einde van de speurtocht, kwam ook een einde aan het verrassingsuitje.

Aanrader!

Het is superleuk om iemand anders, maar ook eens jezelf te verrassen. Je wordt uitgedaagd om het uit handen te geven en om uiteindelijk iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. Floor Verrast heeft aan de hand van onze wensenlijst activiteiten gekozen die echt bij ons passen en daarom hebben wij een superleuke middag gehad. Kortom: aanrader dit.

Zelf een verrassingsuitje boeken?

Wil je zo’n verrassingsuitje zelf proberen? Check dan de website van Floor Verrast voor meer informatie. Als je tijdens het boeken van een uitje in het opmerkingenveld aangeeft dat je op de website bent gekomen via Ideefabriek dan krijg je nog een kleine lekkere verrassing van Floor Verrast!

Neem een kijkje in onze shop:

Search