Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Bedrijfsuitje? Deze leuke uitjes kunnen je collega’s zeker waarderen

bedrijfsuitje teamuitje organiseren met collegas

Het is altijd weer een uitdaging om een bedrijfsuitje te organiseren. Je wilt het iedereen naar de zin maken, maar ook nog een beetje teambuilding in verwerken. Hier wat ideeën voor een bedrijfsuitje voor zowel een beperkt als een wat groter budget.

Teamwork makes the dream work

Hoe leuk is het om samen met je collega’s het complete bedrijfsuitje te organiseren? Je kunt het als volgt aanpakken:

  • Deel je collega’s op in teams en geef ze een taak. Bijvoorbeeld: één team gaat aan de slag met het ochtendprogramma, een ander team met het middagprogramma en het laatste team met het avondprogramma.
  • Zodra de teams gevormd zijn kunnen jullie gaan brainstormen over het thema van jullie bedrijfsuitje.
  • Prik een datum en verdeel het budget over de verschillende teams.
  • In ieder team wordt een opperbaas gekozen die kan overleggen met de opperbazen uit de andere teams.
  • De kunst blijft natuurlijk om het programma geheim te houden. Om de spanning op te bouwen, kun je afspreken dat ieder team elke week een hint mag sturen naar de andere collega’s. Op deze manier voelt iedereen zich betrokken en is er al een hoop voorpret!

Ook leuk: Mocht je een groot budget hebben en veel collega’s, kun je bijvoorbeeld ook je eigen bedrijfsfestival organiseren. Een team kan zich bezighouden met de locatie en aankleding. Andere teams met de line-up, catering en registratie.

Bereid je eigen maaltijd

Je kunt natuurlijk een kookworkshop boeken. Maar als je in een klein team werkt en een beperkt budget hebt, kun je ook gebruik maken van de kennis en kookkunsten van je collega’s!

  • Trommel al je collega’s bij elkaar en laat iedereen zijn/haar kookspecialiteit introduceren.
  • Stel daarna met elkaar een menu samen en verdeel het budget.
  • Vervolgens verdeel je iedereen in teams. Een team voor de aankleding van de ruimte, de muziek, entertainment en de boodschappen.
  • Daarna kunnen jullie gezamenlijk het gerecht bereiden en dineren met een lekker glaasje wijn of een cocktail.
  • Na het diner kan team entertainment de anderen vermaken met een pubquiz, 30 Seconds spel of wie weet.. misschien hebben ze zelf wel een spel bedacht.

Secret agents on a mission

In Brussel heb je een gigantisch indoor adventurepark (>6.000m2) waarbij je als ‘special agent’ start aan een missie samen met je team. Zodra jouw team een naam heeft en klaar is voor de missie krijgen jullie een speciaal secret agent pak en schoenen aan. De spanning wordt opgebouwd met een introductiefilmpje over de missie. Er zijn verschillende opdrachten die je met je team moet doen en die kun je alleen oplossen door samen te werken. Het adventure park heet Koezio en doet ons een beetje denken aan apenkooien voor volwassenen. Een hele leuke ervaring!

Ideefabriek maakt jouw bedrijfspakket

Of je nu een vrijmibo borrelpakket wilt geven/sturen, een thuiswerkplek-pretpakket, een verjaardagspakket voor collega’s of een kerstpakket voor klanten: alles is bij ons mogelijk. Hoe groot of hoe klein je wens ook is: wij kunnen voor elk bedrijf een bedrijfspakket op maat maken. Wij luisteren naar je wensen, geven je originele en unieke ideeën voor het pakket en gaan vervolgens voor je aan de slag. Dus: let’s get to work! Lees hier meer over de mogelijkheden.

Zoek