Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Bijzonder plekje in Londen die je wilt bezoeken: de streetart in de wijk Shoreditch

Streetart tour in Shoreditch 6

Ga jij binnenkort naar Londen en wil je de toeristische highlights een keer overslaan? Wij hebben een bijzonder plekje voor je gespot. Waarschijnlijk heb je de wijk Shoreditch in East-London nog niet ontdekt. Hier is ontzettend veel streetart te vinden. Het is dan ook echt heel leuk om een streetart tour te doen.

Streetart tour door Shoreditch, Londen

Tijdens de tour krijg je uitleg over het verschil tussen streetart en graffiti, hoor je meer over het ontstaan van streetart en waarom het in sommige wijken meer voorkomt dan anderen. Je leert veel over de verschillende kunstenaars, stijlen en je ontdekt kunst op steeds meer (rare) plekken door de oplettendheid van de gids.

Aan het einde van de middag heb je gegarandeerd heel veel foto’s gemaakt, ben je een stuk wijzer geworden en heb je misschien wel een echte Banksy gespot!

Gratis streetart tour

Er zijn meerdere aanbieders van streetart tours in dit gedeelte van Londen. Er is zelfs een ‘gratis’ tour waar je aan kunt meedoen. Wij kunnen de Free Tours by Foot zeker aanbevelen, meer hierover lees je hier.

Het verzamelpunt is bij een super lekker koffietentje. Handig, kun je nog even een lekkere koffie scoren voordat je met de tour start. Aan het einde van de tour kun je de gids een bedrag geven hoeveel jij het waard vond. Het is niet verplicht om een bijdrage te geven maar het is natuurlijk wel goed om te bedenken dat je voor een andere tour al snel tussen de 15 en 20 pond per persoon betaald.

Zelf kunst ontdekken

Wil je na de tour nog langer rondhangen in deze gave wijk? Dan hebben we nog een goede tip voor je om mooie kunst te vinden. Zoek op Instagram op de hashtags #streetarteastlondon of #shoreditchstreetart meestal staat er dan bij de foto vermeldt waar het is en kun je het zelf zoeken. Veel plezier!

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek