Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Het perfecte alternatief voor een housewarming: de betonparty

sleutel huis betonparty

Een housewarming is hartstikke gezellig, alleen kan het voorkomen dat iemand per ongeluk een glas wijn op je nieuwe vloerkleed laat vallen. Of je kleine nichtje een vaas omver tikt. Dat is op zijn zachts gezegd balen. Zit je daarom niet te wachten op een groot gezelschap in je gloednieuwe huis? Dan hebben wij het alternatief: een betonparty.

Betonparty

Een wat? Een betonparty. Het concept is heel simpel: een borrel die je organiseert net nadat je de sleutels van je nieuwe huis hebt gekregen. Doordat je nog moet klussen in je nieuwe stekkie, maakt het niet uit als het een troep wordt. Het enige wat je nodig hebt zijn statafels, hapjes, drankjes en muziek.

Voordelen van een betonparty

Om je nog extra te overtuigen waarom een betonparty de ideale vervanger is van de housewarming, geven wij je een aantal voordelen:

  • Familie en vrienden zijn natuurlijk heel enthousiast en willen direct je woning komen bekijken. Door een betonparty te organiseren zorg je ervoor dat iedereen tegelijkertijd komt. Zo kun je daarna lekker ongestoord gaan klussen zonder dat er iemand aanbelt die nog even snel je nieuwe stekkie wil bekijken.
  • Het mag een troep worden, je gaat immers nog klussen.
  • Bij een feestje hoort natuurlijk cadeautjes. Grote kans dat je van familie en vrienden ook een cadeautje krijgt tijdens je betonparty. Als je nog veel gaat klussen en materiaal moet kopen, kunnen cadeaubonnen voor de bouwmarkt zeer welkom zijn. Dit kun je ook op de uitnodiging zetten als cadeautip.
  • Door een betonparty te geven, hoef je geen housewarming te organiseren. Zo kun je na het klussen lekker in alle rust genieten van een mooi en schoon huis, die dus ook mooi en schoon blijft. Heerlijk!

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek