Gratis verzending vanaf ‚ā¨75,- | Verzending: elke werkdag ūüöö |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Tip! Deze ultieme high tea hotspot in London moet je proberen

Sketch London ideefabriek

Wanneer je in London bent, maak dan wat ruimte in je schema om een overheerlijke high tea te nuttigen bij een echt Engels theehuis. Welke? Wij hebben echt de ultieme high tea hotspot gevonden en delen deze graag met je. 

Sketch London

Wij hebben het over Sketch London. Deze hotspot kun je vinden in de wijk¬†Mayfair. In dit 18e eeuwse gebouw kun je meerdere ruimtes vinden die allemaal een eigen thema hebben. Zodra je het restaurant binnenstapt dan kom je in een soort ‘sprookjesbos’. Het is misschien wel het meest fotogenieke restaurant in heel Londen.

Sketch London ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

De ruimtes in Sketch

Sketch heeft meerdere ruimtes die ook voor verschillende gelegenheden gebruikt worden. Zo ontbijt je bijvoorbeeld in the Parlour ruimte, de afternoon high tea wordt dan weer geserveerd in the Gallery. De verschillende ruimtes in Sketch zijn:

  • The Gallery (super schattig met heeeel veel roze)
  • The Glade (doet denken aan een sprookjesbos)
  • The Lecture Room & Library
  • The Parlour¬†(chique ruimte, net alsof je in een klein kasteeltje zit)
Sketch London ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Reserveren voor high tea

Een high tea op deze locatie is prijzig, maar dan heb je wel een geweldige en onvergetelijke ervaring. Zo kost een afternoon high tea in the Gallery £59 per persoon. Het is aan te raden tijdig te reserveren, het is namelijk supersnel volgeboekt. De afternoon tea wordt dagelijks geserveerd tussen 12.30 en 17.30 uur. Je kunt hier overigens ook ontbijten, lunchen of gewoon een drankje doen.

Ga vooral naar de WC

Tikkeltje gek advies, maar als je er dan toch bent moet je echt een bezoekje aan de WC nemen. Dit is een futuristische ruimte waar de toiletten in eivormige cabines zitten. Super cool en leuk voor een foto-momentje!

Sketch London ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Ben je op zoek naar meer tips voor je verblijf in Londen? Wij hebben ook een artikel geschreven over een onwijs gave street-art tour in de wijk Shoreditch.

Search