Verzending op maandag, dinsdag en donderdag | Gratis verzending vanaf €75,-
0
Your Cart

Originele zwangerschapsaankondigingen voor op social media

baby babyonthulling zwanger jongen meisje blauw roze

Vrienden, familie en collega’s zijn inmiddels op de hoogte dat je zwanger bent. Mooi! Dan nu de rest van de wereld nog en daar gebruik je natuurlijk Instagram, Facebook of Twitter voor. Zoek je nog een originele manier om dit te doen? Laat je hier inspireren.

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Gepersonaliseerde kalender

Wil je aan de wereld vertellen dat er een kleintje op komst is? Dan is deze gepersonaliseerde kalender perfect! Het gaat om een maandkalender met een roze cirkel om de uitgerekende datum. Superleuk om een foto van te maken samen met je echo en dit te delen op social media. Deze printable shop je hier:

Ballonkaart

Gebruik de Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Superleuk om een filmpje te maken terwijl jij met de ballonkaart onthult dat je in verwachting bent.

Gepersonaliseerde fotolijst

Maak een foto van deze gepersonaliseerde fotolijst. De fotolijst kunnen wij voor je bedrukken met bijvoorbeeld de tekst ‘Ik ben zwanger’ of de uitgerekende datum. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. In het lijstje kun je vervolgens een leuke foto van jullie samen stoppen of van de echo. Bekijk hier meer details en foto’s:

Message on de bottle

Vervang het originele label van een flesje wijn of biertje voor een Ideefabriek-etiket. Op het etiket kun je dan schrijven dat je in verwachting bent. Maak vervolgens een foto van het resultaat en post op social media. En dan is het wachten tot het opvalt… Spannend! Kunnen jullie daarna gelijk proosten op de gezinsuitbreiding. 

Letterbord

Dit te leuke letterbord in de vorm van een hart is perfect voor een zwangerschapsaankondiging. Met de bijbehorende letters kun je op het bord bijvoorbeeld een leuke quote of uitgerekende datum plaatsen. Om het plaatje leuk aan te kleden kun je items erbij doen als:

  • Een zwangerschapstest
  • Babysokjes (bijvoorbeeld deze tijger, wasbeer of beren sokjes)
  • Romper
  • Babymuts
  • Foto van de echo
  • Kalender met uitgerekende datum erop

Zie je het al voor je? Shop dan snel dit letterbord hier:

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk alle zwangerschapsaankondigingen in de Ideeshop.