Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Originele zwangerschapsaankondigingen voor op social media

baby babyonthulling zwanger jongen meisje blauw roze

Vrienden, familie en collega’s zijn inmiddels op de hoogte dat je zwanger bent. Mooi! Dan nu de rest van de wereld nog en daar gebruik je natuurlijk Instagram, Facebook of Twitter voor. Zoek je nog een originele manier om dit te doen? Laat je hier inspireren.

Acryl cirkel

Op een leuke manier aan de wereld vertellen dat je in verwachting bent? Gebruik onze gepersonaliseerde cirkel van acryl. Deze zwangerschapsaankondiging kun je aan iemand cadeau doen of gebruik de acryl cirkel voor de perfecte foto voor jullie zwangerschapsaankondiging op social media:

Gepersonaliseerde kalender

Wil je aan de wereld vertellen dat er een kleintje op komst is? Dan is deze gepersonaliseerde kalender perfect! Het gaat om een maandkalender met een roze cirkel om de uitgerekende datum. Superleuk om een foto van te maken samen met je echo en dit te delen op social media. Deze printable shop je hier:

Ballonkaart

Gebruik de Ideefabriek-ballonkaart. Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdek wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop staat dat jij zwanger bent. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Superleuk om een filmpje te maken terwijl jij met de ballonkaart onthult dat je in verwachting bent.

Verborgen bericht

Nog een creatief idee: onze Verborgen bericht. Schrijf je geheim met de meegeleverde UV-pen met onzichtbare inkt op de kaart. Geef de kaart aan de ontvanger en laat hen met het UV-licht van de pen over de tekst schijnen. Zo onthul je op een originele en leuke manier je boodschap.

Gepersonaliseerde fotolijst

Maak een foto van deze gepersonaliseerde fotolijst. De fotolijst kunnen wij voor je bedrukken met bijvoorbeeld de tekst ‘Ik ben zwanger’ of de uitgerekende datum. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. In het lijstje kun je vervolgens een leuke foto van jullie samen stoppen of van de echo. Bekijk hier meer details en foto’s:

Message on de bottle

Vervang het originele label van een flesje wijn of biertje voor een Ideefabriek-etiket. Op het etiket kun je dan schrijven dat je in verwachting bent. Maak vervolgens een foto van het resultaat en post op social media. En dan is het wachten tot het opvalt… Spannend! Kunnen jullie daarna gelijk proosten op de gezinsuitbreiding. 

Letterbord

Gebruik een letterbord voor een zwangerschapsaankondiging, bijvoorbeeld in de vorm van een maan of deze vierkante (te koop op bol.com). Met de bijbehorende letters kun je op het bord bijvoorbeeld een leuke quote of uitgerekende datum plaatsen. Om het plaatje leuk aan te kleden kun je items erbij doen als:

  • Een zwangerschapstest
  • Babysokjes (bijvoorbeeld deze tijger, wasbeer of beren sokjes)
  • Romper
  • Babymuts
  • Foto van de echo
  • Kalender met uitgerekende datum erop

Cadeaubox

Wil je je zwangerschap bekendmaken met een zwangerschapstest, echo of bijvoorbeeld een slabbetje? Dan is deze op maat gemaakte cadeaubox iets voor jou! Wij bedrukken jouw speciale boodschap (boven- en binnenkant) op de box, waardoor dit moment nog specialer wordt. Jij vult de box vervolgens zelf met een babyitem waardoor jullie nieuws niet te missen is. 

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Plak simpelweg de echofoto in de kaart en maak er een foto van. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld!

Printable

Voor de DIY’ers onder ons. Bestel deze printable en print je eigen onthullingskaart:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search