Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Voor in de memorybox: bewaar het nieuws van de geboortedag van je zoon of dochter

Memorybox L glazen box goud ideefabriek geboorte cadeau kraamcadeau

Het geboortepakje, het eerste boekje en de eerste tekening… Het zijn allemaal items die je in de memorybox stopt van je kind. Leuk voor hem of haar voor later. Maar heb je al eens gedacht aan het nieuws van de geboortedag bewaren?

Hoe bijzonder is het als jouw kind kan zien wat er op zijn of haar geboortedag allemaal speelde in de wereld? Het kost nu relatief weinig werk, maar voor je zoon of dochter is het later een kostbare herinnering.

Nieuws van de geboortedag

Een van de dingen die je kunt doen is het kopen en vervolgens bewaren van een krant van die dag. Ben je dat in the heat of the moment vergeten? Geen zorgen, er zijn nog andere leuke opties. Zo kun je een uitzending van een radioprogramma opvragen op mp3. Meestal kun je op website van radiozenders wel uitzendingen terugluisteren, maar niet downloaden. Mail de radiozender eens met de vraag of jij van de geboortedag van jouw kind een fragment mag ontvangen. Kan alleen het nieuwsbulletin of een heel radioprogramma zijn. Ik kan niet garanderen dat ze het voor je doen, maar het is altijd een poging waard. Vervolgens kun je dit bestand op een usb-stick zetten en in de memorybox stoppen. Mochten ze dit niet voor je kunnen doen, dan kan je altijd via je laptop de uitzending afspelen en vervolgens opnemen op je eigen telefoon.

Nog een ander idee: je kunt een nieuws televisie-uitzending opnemen. Vroeger deed je dit heel old school met een videorecorder. Tegenwoordig kun je de uitzending op je laptop aanzetten en je scherm opnemen. Vervolgens kun je ook dit bestand op een usb-stick zetten en in de herinneringendoos stoppen.

Herinneringenbox

Ben je nog op zoek naar een herinneringenbox? Wij maken graag een gepersonaliseerde box voor je:

Lees ook:

Search