Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Je bent zwanger: handige en leuke apps om te downloaden tijdens je zwangerschap

Zwangerschap apps app zwanger ideefabriek

Als je een kindje verwacht, komt er in deze negen maanden veel op je af. Er zijn apps die je kunnen helpen tijdens je zwangerschap. Van praktische zaken tot het zoeken van kindernamen; deze apps zijn handig om te gebruiken als je zwanger bent.

Goed om te weten: alle apps die wij hieronder bespreken kun je via de App Store en Google Play Store gratis downloaden op je telefoon.

ZwangerHap

Een mommy to be mag tijdens de zwangerschap niet alles eten en drinken. Alcohol, rood vlees en rauwe eieren zijn no-brainers. Maar soms zit je in een restaurant of sta je in de supermarkt en denk je opeens; mag ik dit wel eten? Bij twijfel kun je de app ZwangerHap gebruiken. In de zoekbalk typ je het product in en je krijgt direct te zien of je het wel of niet mag eten.

24Baby

Wil je met andere mommy’s to be praten? Download dan de 24Baby-app. In de app is een forum gebouwd waar aanstaande ouders tips, zorgen en persoonlijke verhalen met elkaar delen. Daarnaast krijg je elke week een update hoe je baby zich ontwikkelt.

Zwangerschap+

Met deze app kun je de ontwikkeling van je ongeboren kind nog nauwkeuriger volgen. Elke dag verschijnt er op je tijdlijn handige blogs, tips en acties. In de app kun je ook een tijdlijn van je zwangerschap vinden. Ook handig; je kunt voor jezelf ook dingen opslaan in de app zoals je gewicht, geboorteplan en to-do’s.

Kinder

Over deze leuke app hebben we het al vaker gehad. Kinder is een soort Tinder voor babynamen. Eén voor één laat de app een babynaam zien. Aan jou de taak om hem naar links of rechts te swipen. Vind je deze naam niets? Dan swipe je naar links. Is het een kanshebber? Dan swipe je naar rechts. Jouw partner doet op zijn of haar telefoon precies hetzelfde. Wanneer jullie beide dezelfde naam leuk vinden, hebben jullie een match! Deze matches komen vervolgens in een handig overzicht te staan.

Baby Pics App

Deze app is perfect voor het bewerken van je zwangerschapsfoto’s. Je kunt collages maken met je buikfoto’s, maar ook illustraties, teksten en stickers toevoegen. Mooie manier om deze bijzondere periode vast te leggen.

Contractions Timer App

Dit is een app die handig is aan het einde van je zwangerschap. Het is namelijk een weeëntimer. Je kunt met de app makkelijk bijhouden hoeveel tijd er tussen je weeën zit. Hierdoor heb je direct een handig overzicht van hoe je ervoor staat en wanneer het tijd is om de verloskundige in te schakelen.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Search