Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Meter of peter vragen: originele manieren om dit te doen

Kraskaart Ideefabriek ik heb een vraag bekendmaking

Een dierbare als meter of peter vragen: het is een bijzonder moment. Zo’n belangrijke vraag wil je dan ook op een onvergetelijke manier stellen. We’ve got you! Hieronder genoeg inspiratie hoe je kunt vragen: wil je mijn meter/peter zijn?

Vraag ‘Wil je mijn meter of peter zijn?’ met een (kras)kaart

Eenvoudig, maar hoe leuk! Bekijk in onze webshop onze (kras)kaarten:

Onthullingsbox

Gebruik de Ideefabriek-onthullingsbox of Ideefabriek-ballonkaart voor dit bijzondere moment. Het wordt gegarandeerd een feestje. In de flap van de box en op de ballonkaart staat wat diegene moet doen: de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die wij meesturen. In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw vraag: wil je mijn meter/peter zijn? Die stoppen wij voor jou in de ballon. Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de vraag op de grond. Shop deze bijzondere aankondiging hier:

Verborgen bericht

Nog een creatief idee: onze Verborgen bericht. Schrijf je vraag met de meegeleverde UV-pen met onzichtbare inkt op de kaart. Geef de kaart aan de ontvanger en laat hen met het UV-licht van de pen over de tekst schijnen. Zo onthul je op een originele en leuke manier je boodschap.

Message in the bottle

Vraag de toekomstige peter of meter met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij de vraag. Als je de kaart geeft, moet de peter of meter in spé het flesje pakken en het briefje eruit halen. Een originele en leuke manier om het verzoek te onthullen.

Cadeaubox

Nog een idee: stel deze belangrijke vraag doormiddel van een cadeaubox. Op de box kunnen wij jouw vraag bedrukken, maak de box zelf compleet door die te vullen met bijpassende cadeautjes. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen? Shop de boxen hier:

Lees ook:

Search