Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Zwangerschapsaankondiging met echofoto: dit zijn originele manieren

Cadeaubox zwangerschapstest zwangerschapsaankondiging Ideefabriek echo zwanger vertellen dat je zwanger bent

Met de allereerste echofoto in je handen, dringt het nieuws misschien pas echt tot je door: je bent zwanger! Waarschijnlijk kijk je er naar uit om dit prachtige nieuws te delen met vrienden en familie. Maar hoe doe je dat? Simpel: gebruik de echo als zwangerschapsaankondiging! Ontdek bij ons unieke manieren om jouw zwangerschap op een bijzondere manier aan te kondigen met behulp van die kostbare echofoto.

Onthullingskaart

Deel jullie geweldige nieuws met deze prachtige goudfolie onthullingskaart. Eenvoudig idee en toch doeltreffend. Plaats de echofoto in de kaart en overhandig het als een cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op een onvergetelijke manier onthuld.

Cadeaubox

Wil je het cadeau extra speciaal maken? Kies dan voor een gepersonaliseerde cadeaubox. Leg de echofoto in de box en laat jouw speciale boodschap op zowel de boven- als de binnenkant bedrukken. Hiermee creëer je niet alleen een unieke manier om het nieuws te onthullen, maar ook een dierbare herinnering aan deze bijzondere aankondiging. Voeg eventueel extra babyitems toe zoals een speentje of schattige babysokjes.

Lijst de echo in

Ideefabriek fotolijst staand goud gepersonaliseerd persoonlijk gedrukt foto zwangerschapsaankondiging

Een andere leuke optie is om de echofoto in te lijsten. Laat de fotolijst bedrukken met een persoonlijke onthullingstekst, zoals ‘Jullie worden opa & oma’ of de uitgerekende datum. Op deze manier wordt de echofoto een blijvende herinnering die natuurlijk meteen een ereplaats verdient in het huis van de trotse grootouders of andere dierbaren.

Plak de echofoto op de fles

Op dit fantastische zwangerschapsnieuws moet natuurlijk geproost worden! Plak daarom de echofoto op een flesje bubbels. Plaats het flesje in een gepersonaliseerde wijndoos en je hebt een originele zwangerschapsaankondiging. Cheers op het nieuwe avontuur dat voor jullie ligt!

Lees ook:

Zoek