Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Zwangerschapsaankondiging op Moederdag: originele manieren

Ideefabriek echofoto zwangerschapsaankondiging onthullingskaart echofoto

Een zwangerschapsaankondiging op Moederdag: het perfecte moment! Vrienden en/of familie denken vast dat je voor deze speciale dag een cadeau in handen hebt, blijkt het heel iets anders te zijn: jij bent zwanger! Ben je op zoek naar een originele manier om dit geweldige nieuws te delen? Laat je inspireren voor deze unieke zwangerschapsaankondigingen.

Zwangerschapsaankondiging met een cadeaubox

Geef een gepersonaliseerde cadeaubox cadeau! Stop de zwangerschapstest, echofoto, een schattig pakje en andere babygerelateerde items in de box. Personaliseer het met een speciale tekst voor een unieke zwangerschapsaankondiging op Moederdag!

Verrassing in een ballon

Blaas de ballon op, doorprik en ontdek de verrassing! Dat is in een notendop onze ballonkaart. Naast de feestelijke confetti bevat de ballon ook een briefje met het nieuws dat jij in verwachting bent en binnenkort mama wordt! Het perfecte geschenk om Moederdag te vieren.

Onthullingsbox

Vertel het bijzondere nieuws met een onthullingsbox. In eerste instantie lijkt het een Moederdagcadeau, maar niets is minder waar… Zodra de box wordt geopend komen ze erachter dat er een kleintje op komst is!

Kraskaarten

Laat je dierbaren erachter komen dat je zwanger bent doormiddel van een kraskaart. Een originele en speelse zwangerschapsaankondiging. Zeker omdat het Moederdag is, verwachten zij waarschijnlijk een totaal ander cadeau… verrassing! Bekijk hier onze collectie:

Onthullingskaart voor Moederdag

Deel jullie geweldige nieuws op een bijzondere manier met deze prachtige goudfolie onthullingskaarten. Plak eenvoudigweg de echofoto in de kaart of schrijf een mooie boodschap en geef het als cadeau. Zo wordt jullie speciale geheim op Moederdag onthuld!

Printables voor Moederdag

Voor degenen die graag creatief bezig zijn, bestel deze unieke zwangerschapsaankondiging printable en print je eigen onthullingskaarten. Een gepersonaliseerd Moederdagcadeau dat je zelf kunt maken!

Message in the bottle

Op een originele manier vertellen dat je zwanger bent, doe je met onze ‘Message in the bottle’. Wij plaatsen jouw persoonlijke boodschap in het flesje. Een unieke manier om jullie zwangerschap op Moederdag te onthullen wanneer je de fles overhandigt aan de ontvanger.

Onthullingswoordzoeker

Verras vrienden of familie met jullie blije nieuws met deze woordzoeker. Door de twee blaadjes op elkaar te leggen ontdekken zij dat jullie in verwachting zijn. Lees hier meer details over deze zwangerschapsaankondiging:

Lees ook:

Zoek