Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Ideeën voor huwelijkscadeau: persoonlijke cadeaus om te geven op huwelijk of huwelijksjubileum

borrelplank graveren idee huwelijkscadeau ideefabriek

Of je nu een alternatief zoekt voor het welbekende geldenvelopje of een cadeau zoekt voor een huwelijksjubileum, een origineel huwelijkscadeau vinden is altijd een uitdaging. De oplossing: maak het persoonlijk. Wij geven je unieke cadeausuggesties voor een bruiloft of een huwelijksjubileum. 

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau. Je kunt er zelfs voor kiezen om ‘m te laten bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Laat een borrelplank graveren

borrelplank graveren idee huwelijkscadeau ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Elk stel is toch dol op een borreltje? Laat daarom een borrelplank graveren. Dit kan met hun namen zijn, een mooie quote, de trouwdatum of iets anders wat goed bij het stel past. Het cadeau kun je aankleden met lekkere delicatessen.

Redenen waarom

Wil je iemand overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem of haar houdt of 60 redenen waarom zij het leukste stel ooit zijn. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Champagne glazen graveren

champagne glazen graveren huwelijkscadeau inspiratie ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Ook leuk om te laten graveren: champagne glazen. Elke keer als het bruidspaar iets te vieren heeft, kunnen ze gebruik maken van hun gepersonaliseerde champagne glazen. Superleuk!

Originele presentatie

Soms hoeft het cadeautje niet per se origineel te zijn, maar kun je dat wel creëren door een unieke presentatie. Stel je wilt het echtpaar als cadeau een romantisch diner aanbieden, gebruik dan een onthullingskaart om dit te onthullen. Zo heb je toch nog een uniek cadeau! Lees hier meer over deze twee items:

Boom adopteren

Zoek je een mooi symbolisch huwelijkscadeau, adopteer dan een boom namens het bruidspaar. Er zijn verschillende bedrijven waar je dit kunt doen, waaronder Landgoed de Olmenhorst. Hoe werkt zoiets? Je adopteert een biologische appelboom en betaalt daar een jaarlijkse vergoeding voor. In ruil daarvoor kan het stel appels plukken uit hun eigen boom. Hoe leuk!

Glazen memory box 

Verzamel mooie herinneringen van het bruidspaar in onze glazen memory boxen. Je kunt foto’s van het bruidspaar verzamelen, briefjes met mooie herinneringen, maar misschien weet jij een veel betere invulling voor de box! Of je kunt de invulling aan het bruidspaar over laten en de box zo geven. Om de box extra persoonlijk te maken, kun je de box laten bedrukken. Bekijk hier meer foto’s en details:

Geloften bruiloft

Hoe romantisch is het om jullie geloften aan de muur te hebben. Een liefdevolle herinnering aan één van de mooiste dagen van jullie leven: een poster van jullie geloften. Wij maken deze printable voor jou op maat:

Drankpakket met persoonlijke etiketten

Stel een drankpakket samen, maar geef het een twist. Hoe? Door het originele label te vervangen met onze Ideefabriek-etiketten. Op het etiket kun jij bijvoorbeeld de gelegenheid schrijven of wanneer het stel het drankje mag drinken. Hierdoor wordt het extra persoonlijk. Voor kersverse bruidsparen kun je denken aan:

  • Proost op: jullie eerste dag van de huwelijksreis
  • Proost op: jullie eerste etentje als getrouwd echtpaar

Als huwelijkscadeau kan je denken aan:

  • Proost op: jullie volgende huwelijksjubileum
  • Proost op: de eerstvolgende date night

Shop de etiketten hier:

Bucketlist

Nog een leuk cadeau voor een echtpaar: een bucketlist. Geef deze originele kraskaartenset, waarbij de activiteiten nog een verrassing zijn, of koop een traditioneel bucketlistboek op Bol.com.

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search