fbpx

Ideeën voor huwelijkscadeau: persoonlijke cadeaus om te geven op huwelijk of huwelijksjubileum

By 5 augustus 2020september 13th, 2020Bruiloft, Bruiloft, Cadeau, Cadeau
katoenen tas huwelijkscadeau tote bag ideefabriek bruiloft mr mrs personaliseren creme

Of je nu een alternatief zoekt voor het welbekende geldenvelopje of een cadeau zoekt voor een huwelijksjubileum, een origineel huwelijkscadeau vinden is altijd een uitdaging. De oplossing: maak het persoonlijk. Wij geven je unieke cadeausuggesties voor een bruiloft of een huwelijksjubileum. 

Gepersonaliseerde tas

katoenen tas tote bag ideefabriek bruiloft mr mrs personaliseren creme trouwdatum

Beeld: Ideefabriek

Hoe leuk is dit als huwelijkscadeau? Wij kunnen voor jou een gepersonaliseerde Mr. & Mrs. tas maken. Met deze tas kan het bruidspaar lekker shinen op de huwelijksreis en tijdens de wittebroodsweken. Daarnaast is het een mooi aandenken aan een onvergetelijke trouwdag of voor een echtpaar dat zoveel jaar getrouwd is. We hebben verschillende kleuren tassen en bedrukking, dus je kunt ‘m helemaal naar wens maken. Bestellen doe je hier:

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau. We bedrukken de glazenlijst met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Laat een borrelplank graveren

borrelplank graveren idee huwelijkscadeau ideefabriek

Beeld: Ideefabriek

Elk stel is toch dol op een borreltje? Laat daarom een borrelplank graveren. Dit kan met hun namen zijn, een mooie quote, de trouwdatum of iets anders wat goed bij het stel past. Het cadeau kun je aankleden met lekkere delicatessen.

Persoonlijke illustratie

persoonlijke illustratie bruidspaar ideefabriek voorbeeld

Beeld: Ideefabriek

Dit noem je nog eens een uniek en persoonlijk aandenken aan de mooiste dag van jullie leven. Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde trouwfoto’s een custom made A4-illustratie. Een illustratie van het bruidspaar is superleuk om te geven als huwelijks- of jubileumcadeau. Ook kunnen we een naam/namen en datum toevoegen aan de illustratie. Kortom: we maken ‘m helemaal naar jouw wens. Neem hier een kijkje voor dit unieke cadeau:

Champagne glazen graveren

champagne glazen graveren huwelijkscadeau inspiratie ideefabriek

Beeld: Ideefabriek

Ook leuk om te laten graveren: champagne glazen. Elke keer als het bruidspaar iets te vieren heeft, kunnen ze gebruik maken van hun gepersonaliseerde champagne glazen. Superleuk!

Originele presentatie

kraskaart ideefabriek cadeau cadeaubon krassen verjaardag

Beeld: Ideefabriek

Soms hoeft het cadeautje niet per se origineel te zijn, maar kun je dat wel creëren door een unieke presentatie. Stel je wilt het echtpaar als cadeau een romantisch diner aanbieden, gebruik dan de Ideefabriek-ballonkaart of kraskaart om dit te onthullen. Zo heb je toch nog een uniek cadeau! Lees hier meer over deze twee items:

Boom adopteren

Zoek je een mooi symbolisch huwelijkscadeau, adopteer dan een boom namens het bruidspaar. Er zijn verschillende bedrijven waar je dit kunt doen, waaronder Landgoed de Olmenhorst. Hoe werkt zoiets? Je adopteert een biologische appelboom en betaalt daar een jaarlijkse vergoeding voor. In ruil daarvoor kan het stel appels plukken uit hun eigen boom. Hoe leuk!

Glazen memory box 

Verzamel mooie herinneringen van het bruidspaar in onze glazen memory boxen. Je kunt foto’s van het bruidspaar verzamelen, briefjes met mooie herinneringen, maar misschien weet jij een veel betere invulling voor de box! Of je kunt de invulling aan het bruidspaar over laten en de box zo geven. Om de box extra persoonlijk te maken, bedrukken wij de glazen box met naam/namen en eventuele datum. Bekijk hier meer foto’s en details:

Drankpakket met persoonlijke etiketten

persoonlijk wijn- of bieretiket ideefabriek cadeau

Beeld: Ideefabriek

Stel een drankpakket samen, maar geef het een twist. Hoe? Door het originele label te vervangen met onze Ideefabriek-etiketten. Op het etiket kun jij bijvoorbeeld de gelegenheid schrijven of wanneer het stel het drankje mag drinken. Hierdoor wordt het extra persoonlijk. Voor kersverse bruidsparen kun je denken aan:

  • Proost op: jullie eerste dag van de huwelijksreis
  • Proost op: jullie eerste etentje als getrouwd echtpaar

Als huwelijkscadeau kan je denken aan:

  • Proost op: jullie volgende huwelijksjubileum
  • Proost op: de eerstvolgende date night

Shop de etiketten hier:

Bucketlist voor jou & mij

cadeaupakket bucketlist ideefabriek1

Beeld: Ideefabriek

Nog een leuk cadeau voor een echtpaar: een bucketlist boek. Stellen kunnen dit boek gebruiken om hun doelen in op te schrijven en te documenteren. Samen dromen, niets leuker dan dat! We verkopen het boek los, maar ook in een cadeaupakket:

Lees ook:

Black Friday! 🤩 15% korting op alle producten in de shop met de code 'BF2020' tot zondag 29 november 18.00 uur Shop hier