Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Bruidspaar uitzwaaien met sterretjes: tips om het goed te laten verlopen

sterretjes bruiloft ideefabriek afscheid bruidspaar

Het is een sprankelend afscheid na een onvergetelijke dag: het bruidspaar uitzwaaien met sterretjes. Toch kan dit einde in de soep lopen, zeker als het om een grote groep gaat. Hier wat tips om het soepel te laten verlopen. 

Tip 1: zorg dat alles klaarstaat

Een afscheid met sterretjes is heel mooi, maar ook een kort moment. Bij dit afscheid is timing everything. Zorg eerst dat je alles van te voren hebt geregeld, denk aan:

  • Het vervoer: zorg dat die klaarstaat voor het bruidspaar.
  • Spullen van het bruidspaar: zorg dat die ook klaarstaan, in het vervoersmiddel bijvoorbeeld.
  • Zorg dat de afscheidscadeautjes voor de gasten op een strategische plek staan.
  • Zorg ervoor dat iedereen op de hoogte is van de plannen rondom het afscheid. Dit kun je doen door zelf de microfoon te pakken of het over te laten aan iemand anders.
  • Gaat het om een grote groep? Dan is het handig om een paar gasten te vragen die je kunnen helpen bij het organiseren van dit afscheid.

Alles geregeld? Dan is het handig om eerst de bruiloftsgasten naar buiten te sturen. Zo kunnen zij klaar gaan staan voor het afscheid.

Tip 2: vorm een haag

Als je het bruidspaar uitzwaait met sterretjes, is het het mooist om alle bruiloftsgasten een haag te laten vormen. Dit gebeurt meestal buiten, aangezien er sterretjes in het spel zijn. Is het fris buiten? Tip dan de bruiloftsgasten om hun jas aan te doen.

Tip 3: extra lange sterretjes

Als de sterretjes eenmaal zijn aangestoken, is het direct tijd voor het bruidspaar om door de haag heen te lopen. Om jezelf iets meer speling te geven qua tijd, kun je ervoor kiezen om extra lange sterretjes te kopen. Hierdoor weet je zeker dat alle sterretjes blijven branden tijdens het afscheidsmoment.

Tip 4: snel alle sterretjes aansteken

Het is het mooist om alle sterretjes tegelijk te branden. Als alle bruiloftsgasten aan de slag moeten met lucifers en aanstekers, dan is die kans klein. Het is daarom slim om gebruik te maken van een grote lonten of fakkels. Dan kan je in één heel snel alle sterretjes aansteken.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek