Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Cadeaubon op maat: zo maak je je eigen persoonlijke en originele tegoedbonnen

Onthullingskaart verrassing ideefabriek onthullen zwanger getuige ceremoniemeester

Wil je iemand verrassen met een mooi cadeau zoals een nachtje weg, een high tea of een heerlijke lunch? Laat het niet simpelweg blijken op een kaartje, maar maak er een bijzonder moment van door een persoonlijke cadeaubon te creëren. En daarbij helpen wij je graag! In onze winkel bieden wij originele cadeaubonnen aan die je naar wens kunt personaliseren.

Ballonkaart

De ballonkaart maakt het geven van een cadeau echt een feest! Het is eenvoudig: blaas de ballon op, prik erdoorheen en ontdek de verrassing! In de ballon vind je niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw boodschap. Kijk hier voor meer informatie:

Kraskaart

Presenteer je cadeau op een unieke manier met onze originele kraskaart. Schrijf het cadeau op de kaart, plak de meegeleverde krassticker eroverheen en laat de ontvanger de sticker openkrassen om het cadeau te onthullen. Simpel, maar super origineel! Bekijk ons assortiment:

Onthullingskaart

Less is more! Schrijf je cadeau op in onze onthullingskaart:

Message in the bottle

Gebruik de Message in the bottle om het cadeau op een verrassende manier te onthullen. Wij stoppen jouw boodschap in het flesje. Wanneer de kaart wordt gegeven, moet de ontvanger het flesje pakken en het briefje eruit halen. Een originele en leuke manier om een dierbare te verrassen.

The birthday dilemma

Met ‘the birthday dilemma’ stel je de persoon in kwestie voor een lastig dilemma; welk cadeau kies je? Na het overhandigen van de tegoedbon leg je de spelregels uit. De jarige begint met het openmaken van envelop één. Daar zit een briefje in waarop je het cadeau omschrijft. Hij of zij moet nu kiezen of ze voor dit cadeau wil gaan of gaat kijken wat er in envelop twee zit. Kleine adder onder het gras: als hij/zij voor envelop twee heeft gekozen, dan mag diegene niet meer terug naar envelop één. Dat cadeau komt te vervallen. Bij envelop twee is er na het openmaken hetzelfde dilemma; of het cadeau accepteren of gaan voor envelop drie. Heeft de gelukkige eenmaal voor envelop drie gekozen, dan wordt dat wat er in die envelop zit het definitieve cadeau.

Ben je enthousiast over dit unieke verjaardagscadeau? Met de Ideefabriek-printable kun je heel makkelijk dit cadeau zelf maken en geven. In de webshop kun je printable kopen en vervolgens downloaden. Het enige wat je nog hoeft te doen is de envelopjes op de printable te plakken en de briefjes met het cadeautje erop in de enveloppen te stoppen.

Lees ook:

Zoek