Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Jarig op vakantie: verras de jarige met wenskaarten van vrienden en familie

Wenskaart hiep hiep hoera ideefabriek

Yes, je gaat bijna op vakantie! En tijdens je trip is iemand in je reisgezelschap jarig. Dit kan je partner, een familielid, vriend of vriendin zijn. Wie het ook is: verras de jarige met lieve wenskaarten van het thuisfront.

Als je jarig bent op vakantie, dan ziet je verjaardag er iets anders uit dan je gewend bent. Geen visite, geen taart van je lievelingsbakker en geen verjaardagspost. Natuurlijk maken jullie er alsnog een feestelijke dag van! Dit kan je doen door cadeautjes mee te nemen en te geven op vakantie en om versieringen van huis mee te nemen en in de ochtend stiekem op te hangen. Regel een leuke activiteit om speciaal op die dag te doen.

Verrassen met verjaardagspost

Als kers op de taart kun je ervoor zorgen dat de jarige alsnog verjaardagspost krijgt. Stuur voor je vertrek een bericht naar al zijn of haar familie en vrienden. Leg uit dat jullie op zijn of haar verjaardag op vakantie zijn en vraag of zij op voorhand een verjaardagskaart willen sturen.

Natuurlijk wil je dat dit een verrassing blijft, dus geef een adres op waar de jarige niet de post checkt. Vergeet verder niet een duidelijke deadline te communiceren voor het sturen van een kaart, zo komen alle kaarten op tijd aan. Verstop vervolgens de post op een veilige plek in je koffer. Als de feestdag dan eindelijk is aangebroken, kun je de kaarten tevoorschijn toveren en de jarige echt verrassen met lieve verjaardagswensen van zijn of haar dierbaren. Een klein, maar zeker waardevol cadeau!

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek