Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Gepersonaliseerde kleurplaat: een origineel cadeau namens kinderen voor mijlpaal

Gepersonaliseerde kleurplaat tekening printable ideefabriek verjaardag mijlpaal jubileum

Het is feest! Papa is jarig, opa en oma zijn 50 jaar getrouwd of ome Wim gaat met pensioen. Wat je mijlpaal ook is: wij hebben een te leuk cadeau die de kinderen kunnen geven. Een gepersonaliseerde kleurplaat.

Update: dit product is niet meer beschikbaar.

Laat de kids een persoonlijke kleurplaat van Ideefabriek x Studio Dee inkleuren. Aan de hand van de door jou aangeleverde foto’s krijg jij een unieke kleurplaat. Hier een voorbeeld van zo’n origineel cadeau:

printable gepersonaliseerde kleurplaat mijlpaal verjaardag ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Gepersonaliseerde kleurplaat

Hoe gaat zoiets in zijn werk? Geef aan welke tekst er in het rondje onder de ballon moet komen. Upload een foto of foto’s van de persoon of personen waar jij een persoonlijke kleurplaat van wil. We hebben ten minste één foto van de persoon/personen recht van voren nodig. Hoe meer foto’s je aanlevert, hoe beter beeld wij krijgen.

Daarna gaan we voor je aan de slag. De template blijft hetzelfde, alleen de tekst en persoon op de tekening gaan we voor jou personaliseren. Zijn er details die zeker weten in de illustratie moeten voorkomen? Geef het door en wij gaan het voor je regelen. Als de kleurplaat af is, ontvang je de printable in PDF per mail. Jij kunt vervolgens de kleurplaat zelf printen. Handig: dan kunnen er zoveel kinderen mee aan de slag als je zelf wilt!

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Search