Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Leuk om te doen of geven: personaliseer deze bekende spellen

30 seconds babyversie spelletjes babyshower

Spelletjes: ideaal cadeau om te geven, maar ook perfecte entertainment voor op je bruiloft, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. Helemaal leuk als ze ook nog gepersonaliseerd zijn. Deze bekende spellen kun je zo omtoveren tot een persoonlijk en uniek spel. 

30 Seconds

Een heerlijk zenuwslopend spel waarbij je in dertig seconden zoveel mogelijk woorden op je kaartje moet omschrijven, zonder ze daadwerkelijk te noemen. Hoe leuk om de kaartjes met woorden te vervangen voor persoonlijke woorden. Voor een babyshower kun je bijvoorbeeld allemaal babytermen gebruiken of voor een verjaardag allemaal persoonlijke termen die met hem of haar te maken hebben zoals woonplaats, hobby’s en dierbaren.

Wie ben ik?

Hier heb je twee versies van: een bordspel en een kaartspel. In beide gevallen kun je de personen en/of voorwerpen vervangen door bekenden. Op een bruiloft kun je bijvoorbeeld alle kaarten vervangen door foto’s van de gasten. Superleuk als ze vervolgens dit met elkaar spelen. Ook heel leuk voor op kantoor: met foto’s van je collega’s.

Memory

Ook leuk cadeau om te personaliseren: memory! Spit door je fotobibliotheek en selecteer geschikte plaatjes. Elke foto druk je vervolgens twee keer af, zodat je een compleet memoryspel hebt. Simpel, maar superleuk om te geven of spelen.

Kwartet

Maak een kwartetspel met je eigen foto’s en teksten. Leuke entertainment voor op een feestje, helemaal als je het in het thema maakt. Maar ook leuk om cadeau te geven.

Lees ook:

Search