Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Origineel cadeau gespot: geef een sokkenabonnement

Sock en sock sokken abonnement ideefabriek sok cadeau

Een origineel cadeau verzinnen is altijd weer een uitdaging. Wij hebben iets gespot wat je waarschijnlijk nog niet kent en waar jij iemand heel blij mee gaat maken. Misschien wil je het stiekem zelf ook wel hebben: een sokkenabonnement.

Bij het bedrijf Sock en Sock kun je een sokkenabonnement afsluiten. Voor jezelf, maar je kunt het ook cadeau geven. Zo krijgt de ontvanger elke maand kleurrijke sokken thuisgestuurd. De enthousiaste mannen van Sock en Sock ontwerpen de sokken zelf en zijn exclusief voor de leden, dus je kunt iedere maand one of a kind sokken verwachten. Dat is nog eens een origineel cadeau voor een verjaardag, housewarming, Vaderdag of andere gelegenheid.

Sock en sock sokken abonnement ideefabriek cadeau
Beeld: Ideefabriek

Hoe werkt het?

Via de website kun je kiezen uit een drie, zes, negen of twaalf maanden abonnement. Je betaalt altijd €6,95 per maand, inclusief verzending. Je ontvangt na betaling een coupon voor een abonnement van de door jou gekozen duur. Hierop staan alle instructies hoe diegene het abonnement kan verzilveren en jij kunt hier een persoonlijk bericht aan toevoegen. Je hoeft niet bang te zijn dat je daarna aan een nieuw abonnement vast zit, na de door jou aangegeven tijdsperiode eindigt het abonnement automatisch. Ook handig: de sokken worden in een vrolijk brievenbuspakket verstuurd dus je hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven.

Neem zelf een kijkje

Interesse in dit vrolijke en originele cadeau? Neem dan een kijkje op de website van Sock en Sock.

Sock en sock sokken abonnement ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Lees ook:

Dit artikel is gesponsord door Sock en Sock, een bedrijf dat ervoor zorgt dat je nooit met saaie sokken de deur uit gaat.

Zoek