Verzending op maandag, dinsdag en donderdag. Eerstvolgende verzendmoment:
Winkelwagen

Origineel vaderdagcadeau: persoonlijke cadeaupakketten voor je vader op Vaderdag

cadeau cadeaupakketten cadeaupakket lifehacks lifehack ideefabriek vaders papa

Vaderdag is in zicht en dat betekent dat we massaal op zoek zijn naar originele cadeautips. Zoek niet verder: met deze unieke cadeaupakketten maak je je vader sowieso blij. Het vaderdagcadeau kun je zelf geven aan je vader of door ons laten versturen.

Cadeaupakketten voor Vaderdag

Je kunt kiezen uit de volgende cadeaupakketten:

Klik op de producten voor meer informatie en foto’s.

Andere cadeausuggesties: persoonlijke drankpakket

Maak je eigen unieke drankpakket voor Vaderdag. Sla zijn favoriete alcoholische drankjes in en verwijder het etiket op de flessen. Vervang die met de wijn- en bieretiket van Ideefabriek. Op het etiket kun jij een gelegenheid opschrijven wanneer hij het drankje mag drinken:

Cadeaubox

Heb je al een cadeau maar zoek je een originele manier om het te verpakken? Dan is onze gepersonaliseerde cadeaubox iets voor jou:

Kraskaart, ballonkaart of Message in the bottle

Wil je iets leuks doen met je vader? Bijvoorbeeld lekker uit eten, een nachtje weg of iets anders leuks. Geef het op een originele manier met onze kraskaarten, ballonkaart of Message in the bottle. Laat de voorpret beginnen!

Memory box

Verzamel al jullie mooie herinneringen in een gepersonaliseerde memory box. Zo kun je foto’s van jou en je vader in de box stoppen of briefjes erin stoppen waarom hij de liefste vader ter wereld is. Bekijk hier de details:

Gepersonaliseerde glazen items

Geef deze te leuke glazen gepersonaliseerde items: we maken ‘m helemaal voor jou op maat!

Persoonlijke illustratie voor Vaderdag

Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made illustratie. Wellicht een mooi portret met zijn tweetjes of van het hele gezin? Bekijk hier de details:

Lees ook: