Skip to main content

Origineel vaderdagcadeau: persoonlijke cadeaupakketten voor je vader op Vaderdag

By 11 mei 2021Cadeau, Feestdagen
cadeau cadeaupakketten cadeaupakket lifehacks lifehack ideefabriek vaders papa

Vaderdag is in zicht en dat betekent dat we massaal op zoek zijn naar originele cadeautips. Zoek niet verder: met deze unieke cadeaupakketten maak je je vader sowieso blij. Het vaderdagcadeau kun je zelf geven aan je vader of door ons laten versturen.

Cadeaupakketten voor Vaderdag

Je kunt kiezen uit de volgende cadeaupakketten:

Klik op de producten voor meer informatie en foto’s.

Andere cadeausuggesties: memory box

Verzamel al jullie mooie herinneringen in een memory box. Zo kun je foto’s van jou en je vader in de box stoppen of briefjes erin stoppen waarom hij de liefste vader ter wereld is. Je kunt kiezen om de box zo te bestellen of om te gaan voor een persoonlijke bedrukking erop. Dit plaatsen wij op de bovenkant van de box. Bekijk hier de details:

Persoonlijke drankpakket

Maak je eigen unieke drankpakket voor Vaderdag. Sla zijn favoriete alcoholische drankjes in en verwijder het etiket op de flessen. Vervang die met de wijn- en bieretiket van Ideefabriek. Op het etiket kun jij een gelegenheid opschrijven wanneer hij het drankje mag drinken:

Cadeaubox

Heb je al een cadeau maar zoek je een originele manier om het te verpakken? Dan is onze cadeaubox iets voor jou:

Kraskaart of ballonkaart

Wil je iets leuks doen met je vader? Bijvoorbeeld lekker uit eten, een nachtje weg of iets anders leuks. Geef op Vaderdag een kraskaart of ballonkaart waar je het cadeau alvast in onthult. Laat de voorpret beginnen!

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau voor Vaderdag. Je kunt er zelfs voor kiezen om ‘m te laten bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Lees ook:

Van verjaardag tot babyshower: shop bij Ideefabriek voor bijzondere momenten Shop hier