Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Valentijnsdag in coronatijd: originele valentijnscadeaus om te geven

illustratie gepersonaliseerd persoonlijk ideefabriek studio dee cadeau (2)

Het wordt een Valentijnsdag met beperkingen. Door de coronamaatregelen is niet alles mogelijk, maar er zijn genoeg mogelijkheden! Wij geven je originele en romantische cadeausuggesties om te geven aan je partner of vriend(in) op die beroemde 14 februari.

Dit artikel is inmiddels verouderd. Check deze blog voor actuele inspiratie.

Cadeaupakketten

Geef je liefje een van de cadeaupakketten van Ideefabriek. Kaarsenbox, relaxpakket; we hebben voor ieder wat wils. Ook leuk: bestel op zijn of haar naam. Dan is het meteen een leuke verrassing als het pakket aankomt. Bekijk hier alle cadeaupakketten:

In eten of avond kokkerellen

Bestel als verrassing wat lekkers bij jullie lievelingsrestaurant. Dat is een cadeau wat je geliefde zeker gaat waarderen! Of ga als verrassing een gezellig avondje kokkerellen. Het is dan leuk om te experimenteren en iets nieuws te proberen. Zelf sushi maken bijvoorbeeld. Zorg dat je alle ingrediënten in huis hebt en verras je partner met deze leuke avondactiviteit.

Kraskaart

Het Valentijnscadeau kun je natuurlijk ook bewaren tot de maatregelen weer versoepeld zijn. In dat geval is het al wel leuk om een activiteit te bedenken; lekker uit eten, avondje dansen of een nachtje weg. Geef op Valentijnsdag de Ideefabriek-kraskaart waar je het cadeau alvast in onthult. Laat de voorpret beginnen!

Memory box

Verzamel al jullie mooie herinneringen in de Ideefabriek memory box, bijvoorbeeld in de vorm van foto’s. Bekijk hier de details:

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau. We maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Lees ook:

Search