Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, di en do 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Let’s party! 5 x originele suggesties voor een themafeest

verjaardag ballon

Hoe laat is het? Partytime! Wil je een themafeestje organiseren, maar ben je op zoek naar een origineel thema? Dan ben je bij het juiste adres. Wij geven je vijf superleuke suggesties.

1. Letterfeest

Een wat? Je leest het goed: een letterfeest. Het klinkt ingewikkelder dan het is. Je kiest een letter uit, bijvoorbeeld de B, en vervolgens moet iedereen verkleed als iets wat begint met een B. Kan bijvoorbeeld Bob de Bouwer zijn, maar ook als een broodje of een bedelaar. Om je een handje te helpen hebben wij hier voor elke letter een paar suggesties bedacht.

2. Wie ben ik-feest

Als je een besloten feest geeft en daarom ook precies weet wie er komen, dan is het ‘wie ben ik-themafeest’ een leuke suggestie. Je gasten moeten dan verkleed als elkaar. Het makkelijkste is om ze allemaal een lootje te laten trekken. Op deze lootjes staan natuurlijk de namen van je gasten. Op het feest kunnen de gasten dan raden wie wie is. Hilarisch!

3. Kleurpotloodfeest

Ben je een kleurrijk persoon? Geef dan een kleurpotloodfeest. Het concept is heel simpel: ze mogen zelf een kleur kiezen en vervolgens trekken ze een outfit aan in die kleur. Van top tot teen natuurlijk!

4. Seriefeest

Iedereen heeft wel avonden achter elkaar series gekeken op Netflix. Verslavend hè? Voor je themafeest kun je vragen of iedereen verkleed komt als een karakter van zijn of haar lievelingsserie. Hebben ze gelijk een leuk gespreksonderwerp met elkaar.

5. Reis om de wereld-feest

Laat je gasten verkleed gaan in de stijl van een land. Dit themafeestje is helemaal leuk als je een afscheidsfeestje geeft, omdat je bijvoorbeeld een wereldreis gaat maken. Sluit perfect aan!

Kostuum ideeën?

Op zoek naar een leuke outfit voor een verkleedfeestje of Carnaval? Hier lees je grappige kostuum ideetjes.

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek