Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Gouden tip voor het ophangen van versiering: gebruik deze slingerklemmen

versiering slingerklem singerklemmen ideefabriek

Je versiert je huis als je iets te vieren hebt, alleen het ophangen van de versiering is niet altijd een feestje. Het is meestal een gedoe om slingers, ballonnen en andere feestartikelen op te hangen. Vaak zijn er geen goede bevestigingspunten om het aan op te hangen of je plakband blijft niet goed zitten. Kortom, het is altijd wat. Herkenbaar? Dan hebben wij de oplossing voor jou: gebruik slingerklemmen. 

Wij hebben de klemmen gekocht voor het ophangen van alle felicitatiekaarten. En eerlijk: we zijn gelijk helemaal fan. Reden genoeg om dit met jullie te delen!

Zo werkt het

Een slingerklem klemt zichtzelf vast met kleine haakjes tussen twee muren of tussen een muur en het plafond. Het werkt daardoor heel simpel. Je knijpt de slingerklemmen in en plaats hem op de gewenste plek. De twee uiteinden moeten kunnen klemmen, denk aan het hoekje tussen de muur en de plafond of de muur en een plank. Laat vervolgens los en dat was het al! De muurklemmen zitten nu stevig vast en jij kan aan het haakje de versiering ophangen. Vaak kunnen slingerklemmen een maximale draaggewicht van 1,5 kilo aan.

versiering slingerklem singerklemmen ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Manieren om slingerklemmen te gebruiken

Je kunt een slingerklem bijvoorbeeld bevestigen tussen de muur en het plafond. Aan het haakje bevestig je een touwtje die je naar beneden laat bungelen. Je kunt vervolgens kaartjes met een knijper eraan bevestigen, zoals op bovenstaande foto. Superleuk voor verjaardagskaartjes, geboortekaartjes of een andere feestelijke gelegenheid. Ook superleuk om in plaats van kaartjes,  foto’s eraan te hangen. Dat is nog eens originele versiering voor bijvoorbeeld een liefdesjubileum.

Ook een optie: je kunt aan beide kanten van de kamer een slingerklem plaatsen en een slinger ertussen spannen. Zo is binnen no time je huis mooi versierd. Handig toch? Wil je deze handige gadget eens uitproberen? Via Bol.com kun je de slingerklemmen kopen.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search