Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Aftelkalender zwangerschap: tel de negen maanden af met deze aftelposter

Ideefabriek baby on the way aftelkalender kraamcadeau zwangerschapscadeau

Een aftelkalender voor de zwangerschap: een perfect zwangerschapscadeau, maar ook zeker leuk om zelf te gebruiken. Het is namelijk superleuk om met de toekomstige grote broer of zus af te tellen naar jullie gezinsuitbreiding. Wij vertellen je meer over onze aftelkalender.

De aftelkalender van Ideefabriek komt in twee formaten: A4 en A3. Heb je de poster in huis? Hang ‘m dan op op een geschikte plek of lijst de poster in. Op de poster zie je 42 cirkels, die symbool staan voor de 42 weken zwangerschap. Elke week mag je een cirkel afvinken. Dit kan je met een pen/stift doen, je kunt op de cirkels stickers plakken of misschien heb jij een ander creatief idee hoe je cirkels kunt afvinken.

Aftelkalender zwangerschap

Deze aftelkalender is superleuk om samen met het hele gezin te gebruiken. Zo blijft iedereen betrokken bij jouw zwangerschap en de gezinsuitbreiding die op komst is. Ben je enthousiast? Mooi! Bekijk hier de aftelkalender zwangerschap:

Wil je de poster extra uniek maken? Wij kunnen deze aftelkalender voor je personaliseren. Neem hiervoor met ons contact op.

Lees ook:

Search