Binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending vanaf €75,- 📦

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0
Your Cart

Gastenboek voor op een babyshower of kraamfeest: dit zijn originele ideeën

Gastenboek Wolk Ideefabriek

Een babyshower of kraamfeest gaat zo voorbij, het is belangrijk om de herinnering blijvend te maken. Wie waren erbij? Wie gokt op een jongen en wie zweert dat het een meisje is? En welke boodschap hebben zij voor de kleine spruit? Wij hebben een aantal originele opties voor een gastenboek voor je op een rij gezet.

Puzzel met herinneringen

Gebruik een puzzel om een mooie herinnering te maken van iedereen die aanwezig was op de babyshower. Je kunt vragen of mensen hun naam erop willen zetten. Een andere optie is dat je vraagt of mensen wat liefs erop schrijven voor de baby. Super leuk om na de babyshower in te lijsten en op te hangen in de babykamer.

Box met herinneringen

Tijdens de babyshower kun je alle gasten vragen om iets op te schrijven voor de mama, papa en de baby. Bijvoorbeeld hun wensen, voorspellingen, goede adviezen voor de aanstaande ouders of gewoon iets wat ze willen delen. Bewaar vervolgens al deze briefjes in een mooie memorybox. Het is ook leuk om tijdens de babyshower foto’s met een polaroid camera te maken en in de memorybox te doen. Deze box kun je thuis een mooi plekje geven.

Message in a bottle

Voor dit idee heb je alleen een grote vaas of fles, papier en wat touw nodig. Je schrijft met glansmarkers op de vaas de tekst ‘Message in a bottle’. Vervolgens vraag je alle gasten om een lieve boodschap aan de baby te schrijven op een stukje papier. Het papiertje rolt iedereen vervolgens op en sluit het met een touwtje. Nu kan iedereen de boodschap in de vaas of fles stoppen. Super leuk om deze briefjes elk jaar aan je kindje voor te lezen op zijn/haar verjaardag. Dat zal een echte loveboost geven en voor jullie een mooie herinnering aan de babyshower.

Cheers!

Als je zwanger bent, mag je natuurlijk niet drinken. Hoe leuk is het dan om als gastenboek op een babyshower alvast een pakket samen te stellen die de aanstaande moeder na de bevalling kan nuttigen. Met de Ideefabriek-etiketten kun je gasten vragen gelegenheden op te schrijven wanneer de mama to be het drankje mag drinken. Bijvoorbeeld: proost op de eerste slapeloze nacht, proost op jullie eerste datenight samen, proost op je eerste werkdag na je verlof. Vervang het etiket met het originele en je hebt een origineel gastenboek.

Lees ook: