Verzending op maandag, dinsdag en donderdag | Gratis verzending vanaf €75,-
0
Your Cart

Gastenboek voor op een babyshower of kraamfeest: dit zijn originele ideeën

Gastenboek Wolk Ideefabriek

Een babyshower of kraamfeest gaat zo voorbij, het is belangrijk om de herinnering blijvend te maken. Wie waren erbij? En welke boodschap hebben zij voor de kleine spruit? Wij hebben een aantal originele opties voor een gastenboek voor je op een rij gezet.

Persoonlijke poster

Op zoek naar een uniek gastenboek? This is it! Wij maken een gepersonaliseerde poster voor je. Laat de gasten een persoonlijke boodschap, wens, tip of iets anders leuks opschrijven op deze poster. Of laat de gasten de uitgerekende datum voorspellen. Lijst de poster vervolgens in en voilà: een mooi aandenken aan een onvergetelijke dag.

Box met herinneringen

Tijdens de babyshower kun je alle gasten vragen om iets op te schrijven voor de mama, papa en de baby. Bijvoorbeeld hun wensen, voorspellingen, goede adviezen voor de aanstaande ouders of gewoon iets wat ze willen delen. Bewaar vervolgens al deze briefjes in een mooie memorybox. Het is ook leuk om tijdens de babyshower foto’s met een polaroid camera te maken en in de memorybox te doen. Deze box kun je thuis een mooi plekje geven.

Persoonlijk album

Gebruik dit scrapbook als gastenboek voor je babyshower of kraamfeest. Het boek bevat 80 witte blanco pagina’s, dus qua invulling kun je er alle kanten mee op. Gasten kunnen een felicitatie achterlaten, herinneringen opschrijven, foto’s plakken of handige tips meegeven. Wij maken graag een persoonlijk album voor je klaar:

Message in a bottle

Voor dit idee heb je alleen een grote vaas of fles, papier en wat touw nodig. Je schrijft met glansmarkers van Bol.com op de vaas de tekst ‘Message in a bottle’. Vervolgens vraag je alle gasten om een lieve boodschap aan de baby te schrijven op een stukje papier. Het papiertje rolt iedereen vervolgens op en sluit het met een touwtje. Nu kan iedereen de boodschap in de vaas of fles stoppen. Super leuk om deze briefjes elk jaar aan je kindje voor te lezen op zijn/haar verjaardag. Dat zal een echte loveboost geven en voor jullie een mooie herinnering aan de babyshower.

Cheers!

Als je zwanger bent, mag je natuurlijk niet drinken. Hoe leuk is het dan om als gastenboek op een babyshower alvast een pakket samen te stellen die de aanstaande moeder na de bevalling kan nuttigen. Met de Ideefabriek-etiketten kun je gasten vragen gelegenheden op te schrijven wanneer de mama to be het drankje mag drinken. Bijvoorbeeld: proost op jullie eerste datenight samen of proost op je eerste werkdag na je verlof. Vervang het etiket met het origineel en je hebt een origineel pakket.

Lees ook: