Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Gastenboek voor op een babyshower of kraamfeest: dit zijn originele ideeën

Gastenboek Wolk Ideefabriek

Een babyshower of kraamfeest gaat zo voorbij, het is belangrijk om de herinnering blijvend te maken. Wie waren erbij? En welke boodschap hebben zij voor de kleine spruit? Wij hebben een aantal originele opties voor een gastenboek voor je op een rij gezet.

Persoonlijke poster

Op zoek naar een uniek gastenboek? This is it! Wij maken een gepersonaliseerde poster voor je. Laat de gasten een persoonlijke boodschap, wens, tip of iets anders leuks opschrijven op deze poster. Lijst de poster vervolgens in en voilà: een mooi aandenken aan een onvergetelijke dag.

Glazen bol of message in the bottle

Dit originele gastenboek maakt deze speciale dag extra bijzonder. Ons alternatieve gastenboek laat de gasten hun meest dierbare wensen, mooie herinneringen of waardevolle tips delen.

Gasten schrijven op de ronde invulkaarten een persoonlijke wens, herinnering of tip op en stoppen die in de glazen fles of bol. De invulling van de kaartjes kun je overlaten aan de gasten of zelf sturen, net wat past bij jouw gelegenheid. Of het nu een kraamfeest, babyshower of een ander feestelijk evenement is, dit gastenboek geeft een uniek tintje aan de viering en wordt een tijdloos aandenken om te koesteren.

Box met herinneringen

Tijdens de babyshower kun je alle gasten vragen om iets op te schrijven voor de mama, papa en de baby. Bijvoorbeeld hun wensen, voorspellingen, goede adviezen voor de aanstaande ouders of gewoon iets wat ze willen delen. Bewaar vervolgens al deze invulkaarten in een mooie memorybox. Het is ook leuk om tijdens de babyshower foto’s met een polaroid camera te maken en in de memorybox te doen. Deze box kun je thuis een mooi plekje geven.

Persoonlijk album

Gebruik een scrapbook als gastenboek voor je babyshower of kraamfeest. Gasten kunnen een felicitatie achterlaten, herinneringen opschrijven, foto’s plakken of handige tips meegeven. Shop er eentje op Bol.com.

Cheers!

Als je zwanger bent, mag je natuurlijk niet drinken. Hoe leuk is het dan om als gastenboek op een babyshower alvast een pakket samen te stellen die de aanstaande moeder na de bevalling kan nuttigen. Met de Ideefabriek-etiketten kun je gasten vragen gelegenheden op te schrijven wanneer de mama to be het drankje mag drinken. Bijvoorbeeld: proost op jullie eerste datenight samen of proost op je eerste werkdag na je verlof. Vervang het etiket met het origineel en je hebt een origineel pakket.

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search