Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Gender reveal ballon: originele varianten om met een ballon het geslacht te onthullen

Onthullingsbox Ideefabriek verrassing in ballon cadeau gepersonaliseerd giftbox

Iedereen is wel bekend met de gender reveal ballon. De aanstaande ouders hebben een grote zwarte ballon in handen, prikken ‘m door en er komt roze of blauwe confetti uit. Superleuk om bekend te maken of je een jongen of meisje krijgt. Vind je een ballon een leuk idee, maar wil je net even wat anders? Wij hebben hier wat originele varianten voor je. 

Onthullingsbox

Onthullingsbox Ideefabriek verrassing in ballon cadeau gepersonaliseerd giftbox
Beeld: Ideefabriek

Onthul het geslacht van jullie kindje met de onthullingsbox. Hoe werkt heel simpel: maak het doosje open, blaas de ballon op, prik door en pak het briefje wat uit de ballon valt. Daar staat namelijk op of het een jongen of meisje is. Deze box kun je als aanstaande ouders gebruiken, maar je kunt ook alle gasten een box geven. Zo kan iedereen tegelijk de onthulling doen, hoe leuk! Ook een optie: de onthullingsbox aan iemand verzenden. Check alle details hier:

Gender reveal voetbal of kanon

Gebruik een speciale gender reveal voetbal of rookkanon om het geslacht bekend te maken. In het geval van de voetbal zit de poederkleur in de bal verborgen en niemand kan zien of het roze of blauw is! Met een gender reveal rook/confetti kanon kun jij en je partner tegelijk het kanon open draaien. De roze of blauwe confetti/rook schiet vervolgens in de lucht!

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Zoek