Skip to main content

Gender reveal ballon: originele varianten om met een ballon het geslacht te onthullen

onthullingsbox ballonbox ideefabriek geslacht gender reveal ballon jongen meisje ballon pregnant

Iedereen is wel bekend met de gender reveal ballon. De aanstaande ouders hebben een grote zwarte ballon in handen, prikken ‘m door en er komt roze of blauwe confetti uit. Superleuk om bekend te maken of je een jongen of meisje krijgt. Vind je een ballon een leuk idee, maar wil je net even wat anders? Wij hebben hier wat originele varianten voor je. 

Gender reveal onthullingsbox

onthullingsbox ballonbox ideefabriek geslacht gender reveal ballon jongen meisje ballon pregnant

Beeld: Ideefabriek

Onthul het geslacht van jullie kindje met de onthullingsbox. Hoe werkt heel simpel: maak het doosje open, blaas de zwarte ballon op, prik door en ontdekt of er een jongen of meisje op komst is. In de ballon zit namelijk roze of blauwe confetti. Deze box kun je als aanstaande ouders gebruiken, maar je kunt ook alle gasten een box geven. Zo kan iedereen tegelijk de onthulling doen, hoe leuk! Ook een optie: de onthullingsbox aan iemand verzenden. Check alle details hier:

Gender reveal ballonkaart

ballonkaart ideefabriek gender reveal jongen meisje geslachtsaankondiging

Beeld: Ideefabriek

Jongen of meisje? Gebruik deze ballonkaart om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. Je kunt aan alle gasten een kaart geven. Iedereen moet tegelijk de ballon van de kaart halen, opblazen en doorprikken. In de zwarte ballon zit roze of blauwe confetti, dus na het doorprikken weet iedereen of het een jongen of een meisje is. Op de kaart staat een korte uitleg, dus je kunt de ballonkaart ook opsturen naar iemand zonder dat je erbij aanwezig moet zijn. Maar dit moment zelf meemaken is wel het leukst! Shop hier onze ballonkaart:

Wil je daarnaast ook nog de classic gender reveal ballon? Die shop je hier:

Lees ook:

Bekijk alle items in de Ideeshop 🎁 Shop hier