Gratis verzending vanaf €75,- | Vandaag besteld? Verzending binnen 1 - 4 werkdagen 🚚
Search
Winkelwagen

Gender reveal ballon: originele varianten om met een ballon het geslacht te onthullen

Onthullingsbox Ideefabriek verrassing in ballon cadeau gepersonaliseerd giftbox

Iedereen is wel bekend met de gender reveal ballon. De aanstaande ouders hebben een grote zwarte ballon in handen, prikken ‘m door en er komt roze of blauwe confetti uit. Superleuk om bekend te maken of je een jongen of meisje krijgt. Vind je een ballon een leuk idee, maar wil je net even wat anders? Wij hebben hier wat originele varianten voor je. 

Onthullingsbox

Onthullingsbox Ideefabriek verrassing in ballon cadeau gepersonaliseerd giftbox
Beeld: Ideefabriek

Onthul het geslacht van jullie kindje met de onthullingsbox. Hoe werkt heel simpel: maak het doosje open, blaas de ballon op, prik door en pak het briefje wat uit de ballon valt. Daar staat namelijk op of het een jongen of meisje is. Deze box kun je als aanstaande ouders gebruiken, maar je kunt ook alle gasten een box geven. Zo kan iedereen tegelijk de onthulling doen, hoe leuk! Ook een optie: de onthullingsbox aan iemand verzenden. Check alle details hier:

Gender reveal kraskaart

kraskaart kraskaarten ideefabriek gender reveal jongen meisje geslachtsonthulling goud zilver rosegoud
Beeld: Ideefabriek

Jongen of meisje? Gebruik deze kraskaart om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. Je kunt aan alle gasten een kaart geven. Iedereen moet tegelijk het hartje openkrassen. Na het krassen weet iedereen of het een jongen of een meisje is. De achterkant van de kaart is blanco, dus je kunt de kraskaart ook opsturen naar iemand zonder dat je erbij aanwezig moet zijn. Je schrijft dan gewoon een leuke boodschap op de achterkant. Shop hier deze kraskaart:

Wil je daarnaast ook nog de classic gender reveal ballon of confetti kanon? Die shop je hier:

Lees ook:

Search