Zwangerschapscadeau: 5 x originele cadeaus voor een mama in spé

By 15 december 2019 Baby, Cadeau
zwangerschapscadeau ideefabriek zwanger cadeau mama kaart

Een cadeau uitkiezen voor een zwangere vrouw kan een uitdaging zijn, want wat is nu echt een leuk zwangerschapscadeau om te geven? Wij geven je vijf originele cadeautips waar een mama in spé echt blij mee gaat zijn. 

1. Tijdschrift abonnement

Mama worden is best spannend. Tips and tricks zijn dan ook meer dan welkom. Een tijdschrift abonnement als Kek Mama of VIVA Mama is daarom een perfect cadeau. Naast tips, staan er ook altijd leuke inspiratie en mooie verhalen in het blad.

2. Kinderkoffertje

kinderkoffertje vilt beer kinderkoffer kraamcadeau

Beeld: Ideefabriek

Een kinderkoffertje is een superleuk zwangerschapscadeau om te geven. Wanneer de baby in de toekomst eens komt logeren, kunnen de kleertjes in zijn/haar eigen koffertje. Daarnaast is het ook nog eens leuke decoratie voor op de kinderkamer. In de winkel of online kun je een kinderkoffertje kopen, maar een zelfgemaakte koffer is natuurlijk veel origineler. Wil je net zo’n koffertje als op de foto? Lees dan hier meer.

3. Zwangerschapsyoga

Het helpt veel vrouwen bij hun zwangerschap: yoga. Geef daarom de mama to be een lesje (of meerdere) zwangerschapsyoga cadeau.

4. Mand met guilty pleasures

Laten we eerlijk zijn… Zwanger zijn is heel bijzonder, maar kan ook best zwaar en ongemakkelijk zijn. Geef daarom een mand vol ‘guilty pleasures’ cadeau. Denk aan chips, chocolade, een tijdschrift, een bon van Thuisbezorgd, een huispak… Jij weet als het goed is waar de mama van houdt, dus laat je creativiteit de vrije loop. Zo kan zij even ongegeneerd genieten tijdens haar zwangerschap.

5. Geboortekrans

baby krans babykrans geboortekrans ideefabriek kraamcadeau

Beeld: Ideefabriek

Een geboortekrans aan de voordeur of in het raam is super origineel als decoratie. Een eigengemaakte one of a kind krans voor een newborn is helemaal uniek. Perfect dus als zwangerschapscadeau. Wij laten je hier zien hoe je een geboortekrans zelf kunt maken.

Lees ook:

Bekijk onze producten in de categorie ‘baby’ in de Ideeshop: