Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Zwangerschapscadeau: originele cadeaus voor een mama in spé

Aftelkalender zwangerschap Ideefabriek zwanger aftellen weken zwangerschapscadeau

Een cadeau uitkiezen voor een zwangere vrouw kan een uitdaging zijn, want wat is nu echt een leuk zwangerschapscadeau om te geven? Wij geven je originele cadeautips waar een mama in spé echt blij mee gaat zijn. 

Aftelkalender zwangerschap

Negen maanden kan best lang duren! Tel op een leuke manier de zwangerschap af: met deze aftelposter van Ideefabriek. Perfect ook om met de toekomstige grote broer of zus te doen. Zo wordt het hele gezin betrokken bij jouw zwangerschap. Bekijk de aftelkalender hier:

Kraambox

Maak een mamabox met allerlei cadeautjes. Producten om te ontspannen, wat leesvoer over baby’s en wat lekkere versnaperingen erbij. Presenteer het op een originele manier met onze gepersonaliseerde cadeauboxen:

Gepersonaliseerde glazen items

Neem eens een kijkje bij onze glazen gepersonaliseerde items. Heel waardevol om te gebruiken als memorybox om een box of haarspeldjes of schoentjes in te doen. Of laat een glazen fotolijst bedrukken, als mooie accessoire op de kinderkamer.

Invulboek zwangerschap

Pink Peach 9 maanden invulboek
Beeld: Pink Peach

Het is voor ouders, maar later ook voor de kinderen, heel waardevol om deze bijzondere periode vast te leggen. Dit kan perfect met een invulboek. Shop het boek op Bol.com.

Cadeaubox – Redenen waarom

Wil je iemand overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom zij de liefste moeder ooit gaat zijn, 30 redenen waarom zij deze zwangerschap gaat rocken of 20 redenen waarom je van haar houdt. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens.

  • Cadeaubox Ideefabriek redenen waarom gepersonaliseerd persoonlijk cadeau moederdag
    Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

    Cadeaubox – Redenen waarom

    14.9532.95

Kinderkoffertje

kinderkoffertje vilt beer kinderkoffer kraamcadeau
Beeld: Ideefabriek

Een kinderkoffertje is een superleuk zwangerschapscadeau om te geven. Wanneer de baby in de toekomst eens komt logeren, kunnen de kleertjes in zijn/haar eigen koffertje. Daarnaast is het ook nog eens leuke decoratie voor op de kinderkamer. In de winkel of online kun je een kinderkoffertje kopen, maar een zelfgemaakte koffer is natuurlijk veel origineler. Wil je net zo’n koffertje als op de foto? Lees dan hier meer.

‘Doe’ cadeau

Zodra de kleine geboren is, gaat alle tijd van de nu nog mama in spé op aan het gezin. Ga daarom, als zwangerschapscadeau, nu nog met de mama op stap. Voor een middagje spa, shoppen of naar een leuke voorstelling. Geef een ‘doe’ cadeau op een originele manier. Bekijk onze webshop voor inspiratie:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search