fbpx

Zwangerschapscadeau: originele cadeaus voor een mama in spé

By 15 december 2019mei 4th, 2020Baby, Cadeau
zwangerschapscadeau ideefabriek zwanger cadeau mama kaart

Een cadeau uitkiezen voor een zwangere vrouw kan een uitdaging zijn, want wat is nu echt een leuk zwangerschapscadeau om te geven? Wij geven je vijf originele cadeautips waar een mama in spé echt blij mee gaat zijn. 

1. Tijdschrift abonnement

Mama worden is best spannend. Tips and tricks zijn dan ook meer dan welkom. Een tijdschrift abonnement als Kek Mama of VIVA Mama is daarom een perfect cadeau. Naast tips, staan er ook altijd leuke inspiratie en mooie verhalen in het blad.

2. Photo Cards

baby photo cards kraamcadeau baby

Beeld: Ideefabriek

Eerste stapjes, eerste lach… Het eerste jaar van je zoon of dochter zit vol bijzondere momenten, maar vliegt voorbij. Leg alles vast met een de Baby Photo Cards. In de box zitten geïllustreerde kaarten geschikt voor jongens en meisjes. Perfect als zwangerschapscadeau of kraamcadeau. Je shopt ‘m hier:

3. Kinderkoffertje

kinderkoffertje vilt beer kinderkoffer kraamcadeau

Beeld: Ideefabriek

Een kinderkoffertje is een superleuk zwangerschapscadeau om te geven. Wanneer de baby in de toekomst eens komt logeren, kunnen de kleertjes in zijn/haar eigen koffertje. Daarnaast is het ook nog eens leuke decoratie voor op de kinderkamer. In de winkel of online kun je een kinderkoffertje kopen, maar een zelfgemaakte koffer is natuurlijk veel origineler. Wil je net zo’n koffertje als op de foto? Lees dan hier meer.

4. Mama tegoedbonnen boek

cadeau mama tegoedbonnen ideefabriek geboorte newborn kraamcadeau

Beeld: Ideefabriek

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Bestel dit tegoedbonnen boek van HOP. Hierin zitten twaalf tegoedbonnen die je kunt uitdelen aan kersverse mama’s. Bonnen voor:

  • Lunch
  • Schoon huis
  • Homemade maaltijd

En nog veel meer! In het boekje zitten ook blanco bonnen, zodat je zelf iets kunt invullen. Er is op de achterkant ook ruimte voor een persoonlijk berichtje. De tegoedbonnen kun je makkelijk uitschuren en dichtvouwen met de bijgeleverde stickers. Bestel het tegoedbonnen boekje hier:

5. Zwangerschapsyoga

Het helpt veel vrouwen bij hun zwangerschap: yoga. Geef daarom de mama to be een lesje (of meerdere) zwangerschapsyoga cadeau.

6. Mand met guilty pleasures

Laten we eerlijk zijn… Zwanger zijn is heel bijzonder, maar kan ook best zwaar en ongemakkelijk zijn. Geef daarom een mand vol ‘guilty pleasures’ cadeau. Denk aan chips, chocolade, een tijdschrift, een bon van Thuisbezorgd, een huispak… Jij weet als het goed is waar de mama van houdt, dus laat je creativiteit de vrije loop. Zo kan zij even ongegeneerd genieten tijdens haar zwangerschap.

7. Geboortekrans

baby krans babykrans geboortekrans ideefabriek kraamcadeau

Beeld: Ideefabriek

Een geboortekrans aan de voordeur of in het raam is super origineel als decoratie. Een eigengemaakte one of a kind krans voor een newborn is helemaal uniek. Perfect dus als zwangerschapscadeau. Wij laten je hier zien hoe je een geboortekrans zelf kunt maken.

8. Herinneringen vastleggen

De ouders zullen ongetwijfeld een hoop kraambezoek ontvangen als de baby eenmaal geboren is. Dit is vaak een drukke periode waarin ze een vermoeid de eerste periode doorkomen. Herinneringen kunnen dan wel eens vervagen. Om dit te voorkomen kun je een kraambezoek boekje geven. Zo kunnen de ouders herinneringen vastleggen en het later nog eens rustig bekijken.

Lees ook:

Shop hier originele kraamcadeaus: