Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Cadeau voor moeder van de bruid: originele ideeën

By-Kimdas Ideefabriek moeder van de bruid cadeau originele ideeen memorybox

Als bruid sta je op het punt te gaan trouwen. Niet alleen voor jullie is dit een bijzondere dag, ook voor jullie ouders. Het is dan ook een perfect moment om je vader en moeder te bedanken voor alle steun en liefde. Hier een aantal suggesties voor een cadeau voor de moeder van de bruid.

Gepersonaliseerde giftbox

Verwen je moeder met een zelf samengestelde giftbox, speciaal voor haar. Vul de box met items waar zij blij van wordt, denk aan ontspannende producten zoals geurkaarsen, badzout en luxe bodylotion. Of voeg een fles heerlijke bubbels toe om samen te proosten op de aanstaande bruiloft. Maak het extra persoonlijk door een gepersonaliseerd sieraad toe te voegen, als symbool van jullie verbondenheid. Shop een giftbox hier:

Memorybox

Als moeder van de bruid heeft ze vele kostbare momenten beleefd met haar dochter. Een memorybox is een prachtig geschenk om haar te bedanken voor al die mooie herinneringen. Vul de gepersonaliseerde box met foto’s van onvergetelijke momenten die jullie samen hebben gedeeld, een blijvende herinnering aan jullie band.

Samen op pad

Nodig je moeder uit om na de drukte van de bruiloft en huwelijksreis samen eropuit te gaan. Een avondje uit naar een concert, theaterstuk of een heerlijk diner in een goed restaurant. Je kunt dit cadeau op een originele manier onthullen, wij hebben genoeg suggesties voor je:

Abonnement

Geef de moeder van de bruid een abonnement cadeau, zodat ze op een leuke manier wordt herinnerd aan jullie speciale dag. Denk aan een abonnement op haar favoriete tijdschrift, een regelmatige levering van verse bloemen of een wijnabonnement. Ook dit kun je op een originele manier geven met één van onze onthullingsitems.

Redenen waarom

Wil je je moeder overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van je moeder houdt of 20 redenen waarom je trots bent. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Lees ook:

Zoek