fbpx

Bedrijfspakketten versturen in coronatijd: wij maken voor je collega’s of klanten een bedrijfspakket op maat

By 29 augustus 2020Cadeau
Bedrijfspakketten op maat Ideefabriek Olifant Media inhoud

Nu alle collega’s en klanten door het coronavirus thuiswerken, kan het lastig zijn om de onderlinge band sterk te houden. Een praatje bij het koffiezetapparaat of een werkbezoek zit er voorlopig niet in. Door bedrijfspakketten te sturen geef je je collega’s of klanten weer een nieuwe boost en blijf je op de radar. Ideefabriek denkt graag met je mee. 

Wie zijn wij? Suzanne en Carin, twee enthousiaste ondernemers die je helpen bij het samenstellen van een origineel bedrijfspakket die helemaal bij jouw bedrijf past.

Bedrijfspakket geven in coronatijd

Of je nu een vrijmibo borrelpakket wilt sturen, een thuiswerkplek-pretpakket, een verjaardagspakket voor collega’s of een kerstpakket voor klanten: alles is bij ons mogelijk. Wij luisteren naar je wensen, geven je originele en unieke ideeën voor het pakket en gaan vervolgens voor je aan de slag.

Een paar opties waar je uit kan kiezen

  • Het pakket door ons laten versturen of zelf versturen
  • Luxe bedrijfspakket of verzendpakket
  • Pakket voor een klein budget of een groter budget
  • Bedrijfspakket voor een aantal collega’s of een pakket voor een groot aantal klanten of werknemers

Maar er is nog veel meer mogelijk!

Bedrijfspakketten op maat

Hebben we een voorbeeld? Jazeker! Wij hebben voor het bedrijf Solviteers een borrelpakket gemaakt voor alle collega’s die thuiswerken. Wij hebben namens het bedrijf het pakket samengesteld en opgestuurd. Tijdens een online meeting mocht het pakket open en was het tijd voor een lekker hapje, drankje, spelletje en vooral gezellig samenzijn met collega’s.

inhoud borrelpakket corona ideefabriek bedrijven

Beeld: Ideefabriek

Voor het bedrijf Olifant Media hebben we luxe zomerpakketten samengesteld voor hun klanten. Het pakket is door ons volledig in de stijl van het bedrijf gemaakt.

Hoe groot of hoe klein je wens ook is: wij kunnen voor elk bedrijf een bedrijfspakket op maat maken. Perfect om te geven aan klanten of collega’s in coronatijd. Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi! Dan zien we je mail graag tegemoet.

Lees ook:

Vanwege drukte bij PostNL kan je bestelling een langere levertijd hebben 📦 Volg je pakket via de track & trace-code Shop hier