Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Cadeautip! Deze verrassende en grappige wenskaart moet je uitproberen

verrassingsuitje verrassingsuitjes envelop slinger

Wij hebben een heel leuke cadeautip voor jou gespot! Deze super originele wenskaart is een waar feestje om te ontvangen en kun je ook nog eens helemaal personaliseren.

We zullen je eerst laten zien waar wij zo enthousiast over zijn:

Surprise!

Dit is de Boomf-box. Een doosje wat samen met confetti uit de verpakking schiet zodra deze wordt opengemaakt. Het leuke is dat je dit cadeautje volledig kunt personaliseren. Je kunt foto’s uploaden en teksten plaatsen voor alle vlakken van het doosje. Daarna kun je zelfs de kleuren confetti uitkiezen.

Levertijd en kosten

Boomf is een Engels bedrijf dus houd er rekening mee dat je bestelling een aantal dagen levertijd heeft. Hoe zit het met de kosten? De prijzen gaan vanaf €8,99. Wil jij ook een Boomf box versturen? Check dan de mogelijkheden op hun website.

Andere mogelijkheden

Naast de Boomf-box zoals in de video, zijn er nog meer mogelijkheden. Zoals een papieren vlinder die uit een kaart komt vliegen. Of een ander figuur zoals een kerstman. Handig: op hun Instagrampagina kun je veel voorbeelden en filmpjes vinden van mensen die dit als cadeautje ontvangen hebben.

Neem een kijkje in onze shop:

Search