Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Opa of oma jarig: deze originele cadeaus kun je geven

cadeau verjaardag

Help! Je opa of oma wordt binnenkort 71 of misschien wel 85 jaar en je hebt totaal geen cadeau inspiratie. Want wát moet je dit jaar weer cadeau doen? Met één van deze cadeautips ga jij de jarige zeker blij maken.

Neem opa of oma mee op pad

Het is heel simpel, maar hier maak je ouderen heel blij mee: neem ze mee op stap! Ga een taartje eten, een rondje over de markt, bezoek een museum of ga lekker uit eten. Ouderen op leeftijd komen steeds minder het huis uit en zijn niet altijd mobiel. Je maakt ze dan ook zeker blij met een gezellig uitstapje.

Redenen waarom

Wil je je opa of oma overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem of haar houdt, 60 redenen waarom je trots op je opa of oma bent of 25 redenen waarom hij of zij de beste opa/oma ooit is. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Koffie, koffie, lekker bakje koffie

Opa’s en oma’s zijn dol op een lekker bakje koffie en al helemaal in leuk gezelschap. Koop een cadeaubon of strippenkaart bij een koffiezaak in de buurt van het adres van de jarige. Dan kan hij of zij lekker een gratis bakje koffie scoren met een vriend(in), buren of misschien wel met jou.

Bucketlist

Wat zou jouw opa of oma ooit nog willen doen? Dromen kunnen worden waargemaakt met deze bucketlist kraskaartenset. Het is een bucketlist met een twist: de activiteiten zijn nog een verrassing! Of koop een traditioneel bucketlistboek op Bol.com.

Hobby

Denk eens na: heeft de jarige een hobby? Dan maak je hem of haar sowieso blij met een cadeau die ze daarvoor kunnen gebruiken. Geen hobby? Dan kun je ze ook inspireren door wat materialen in te slaan zodat ze een nieuwe bezigheid kunnen uitproberen. Denk bijvoorbeeld aan een puzzel of een knoopkussen.

Opa of oma vertel eens invulboek

Jouw opa of oma zit vol verhalen! Met het ‘vertel eens invulboek’ geef je ze de gelegenheid om deze verhalen op te schrijven. In het boek staan tal van vragen die zij kunnen invullen. Voor de jarige is het leuk om herinneringen mee op te halen en voor jou leuk voor later. Het vertel eens boek voor opa shop je op Bol.com, net als het invulboek voor oma.

Elke maand een uitje

Over herinneringen gesproken: maak ze zelf! Spreek met een aantal familieleden af dat jullie voor een jaar lang elke maand opa of oma meenemen voor een uitje als verjaardagscadeau. Iedereen neemt één uitje voor zijn rekening. Elke activiteit kan je gezamenlijk doen, maar dat is misschien wat lastig om te plannen. Je kunt ook afspreken: diegene die het uitje organiseert gaat met de jarige op pad. Zo heeft opa of oma een heel feestelijk jaar!

Fotoalbum

Verzamel foto’s! Vraag aan je familie of zij foto’s hebben van of samen met de jarige en bundel ze in een fotoalbum. Opa of oma ziet vast en zeker kiekjes die hij/zij nog helemaal niet kent. 

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search