Skip to main content

Succes gegarandeerd! Originele jubileumcadeaus voor je vriend of vriendin

By 6 maart 2018maart 10th, 2021Cadeau, Partner, Verrassing
jubileum cadeau jubileumcadeau hartje hartjes snoep liefde

Hello lovebirds. Vieren jij en je geliefde binnenkort jullie jubileum en zoek je nog inspiratie voor een leuk cadeau? Voordat je lichtelijk in paniek raakt: wij hebben vier leuke en originele ideeën voor je. En wij beloven je… succes gegarandeerd!

Jubileumcadeau 1: privé-kok

Liefde gaat door de maag! Je kunt natuurlijk uit eten gaan met zijn tweetjes. Maar wat helemaal speciaal is, is een chef-kok bij jou thuis. Er zijn genoeg professionele privé-koks die je thuis kunt inhuren. Natuurlijk is het dan ook leuk om je huisje een beetje romantisch aan te kleden met muziek, kaarsjes en mooie tafelversiering. Zo tover je jouw huisje om in een privé-restaurant.

Jubileumcadeau 2: verrassingsdate met een twist

Verras je liefje met een dagje weg. Maar doe dit op een leuke en originele manier. Bedenk een leuke activiteit op een leuke locatie. Een stad is altijd een goed idee, dan zou je na de activiteit nog andere dingen kunnen doen. Stel je boekt een wijnproeverij in Breda. Schrijf dan op één briefje de activiteit en op het andere briefje de locatie. Vervolgens vouw je die briefjes dicht en stop je ze beide in een andere ballon. Blaas de twee ballonnen op en schrijf verschillende tijdstippen op de ballonnen. Snap je waar wij heen willen? Op jullie jubileum geef je de twee ballonnen aan je geliefde. Op de tijdstippen die op de ballon staan, mag hij of zij de ballonnen doorprikken en de briefjes lezen. Het is extra spannend als je alvast richting de locatie rijdt. Tijdens de rit wordt dan pas bekend waar jullie heen gaan en wat je op de verrassingsdate gaat doen.

via GIPHY

Jubileumcadeau 3: herbeleef een date

Neem jouw liefje mee op reis terug in de tijd. Bedenk een date die jullie hebben gehad waar je met veel plezier aan terug denkt. Dat kan jullie eerste date zijn of een date op een bijzondere locatie… van alles! Zodra je hebt besloten wat je lievelingsdate is, ga je alles regelen om dit afspraakje opnieuw te beleven. Hetzelfde restaurantje of hetzelfde uitje. Maar dat niet alleen: doe ook dezelfde outfit aan als toen, spreek op hetzelfde tijdstip af en haal hem/haar op dezelfde manier op. Dan beleven jullie weer even die ene romantische date en kunnen jullie kletsen over hoeveel leuke dingen jullie al hebben meegemaakt samen.

Jubileumcadeau 4: cadeau met een quiz

Je weet vast wel een jubileumcadeau waar je jouw geliefde blij mee kunt maken. Misschien een horloge, luchtje, dinerbon, gadget… Of wil je meer een sentimenteel cadeau geven, bijvoorbeeld een fotoalbum met mooie plaatjes van jullie samen. Allemaal leuk! Op jullie jubileumdag geef je het cadeau ingepakt en wel, maar het mag nog niet uit de verpakking. Je liefje moet er iets voor doen. Namelijk de ‘hoe goed kennen wij elkaar-quiz’ doorlopen. Natuurlijk is dit bedoeld als geintje, dus bedenk tien leuke vragen. Wissel het af met open, gesloten en meerkeuzevragen. Als je partner de meerderheid goed heeft, mag het cadeau worden opgemaakt. Daarom een tip: maak de vragen niet al te moeilijk, anders kan het nog wel eens ongemakkelijk worden…

Jubileumcadeau 5: memory boxen

Verzamel foto’s van jullie samen in onze glazen memory boxen. Wat een toffe herinnering aan alle mooie momenten samen. Om de box extra persoonlijk te maken, kun je de box laten bedrukken. Bekijk hier meer foto’s en details:

Jubileumcadeau 6: gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau. We kunnen de lijst bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Populairste producten in de Ideeshop:

Nog meer romantische cadeaus? Hier hebben wij nog meer leuke ideetjes op een rij gezet.

Ideefabriek heeft vakantie van 2 t/m 22 augustus 🌴 Bestel dus op tijd! Alle bestellingen geplaatst t/m vrijdag 30 juli 16:00 worden nog voor onze vakantie verzonden. Alle bestellingen die geplaatst worden na vrijdag 30 juli 16:00 worden vanaf 23 augustus verzonden op volgorde van binnenkomst. Shop hier