Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Originele jubileumcadeaus voor je vriend of vriendin

jubileum cadeau jubileumcadeau hartje hartjes snoep liefde

Vieren jij en je geliefde binnenkort jullie jubileum en zoek je nog inspiratie voor een leuk cadeau? Voordat je lichtelijk in paniek raakt: wij hebben leuke en originele ideeën voor je. En wij beloven je: succes gegarandeerd!

Huur een privé-kok in

Liefde gaat door de maag! Je kunt natuurlijk uit eten gaan met zijn tweetjes. Maar wat helemaal speciaal is, is een chef-kok bij jouw thuis. Er zijn genoeg professionele privé-koks die je thuis kunt inhuren. Natuurlijk is het dan ook leuk om je huis een beetje romantisch aan te kleden met muziek, kaarsjes en mooie tafelversiering.

Gepersonaliseerde glazen items

Ideefabriek heeft schitterende gepersonaliseerde glazen items die perfect zijn als jubileumcadeau. Geef bijvoorbeeld een glazen memory box vol foto’s van jullie twee. Bekijk hier de details van onze glazen items:

Redenen waarom

Wil je je partner overladen met liefde? Dan is deze cadeaubox perfect! De box bevat blanco briefjes waarop je je eigen unieke redenen kunt schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan om 10 redenen waarom je van hem of haar houdt of 60 redenen waarom je trots op je partner bent. Om het helemaal persoonlijk te maken, bedrukken wij de bovenkant naar wens. We hebben ook een poster-variant:

Verrassingsdate met een twist

Verras je liefje met een dagje weg, diner of weekendje weg. Maar doe dit op een leuke en originele manier met onze onthullingskaarten. Zo heb je toch nog een uniek cadeau! Check onze webshop voor inspiratie:

Kraskaartenset

Op zoek naar originele date-ideeën? Deze kraskaartenset is gevuld met 52 dates die je samen met jouw liefje kunt ondernemen. Wat je gaat doen is een verrassing! Op de voorkant van de kaart staat het thema van de activiteit. Om er achter te komen wat jullie gaan doen, kras je de zilveren sticker open. Shop deze originele uitjes hier:

Gepersonaliseerde giftbox

Stel een gepersonaliseerde giftbox samen. Denk aan lekkere spullen om te ontspannen of items voor een lekkere borrel die jullie samen kunnen nuttigen. Maak het extra persoonlijk door de box te bedrukken met een persoonlijke tekst. Shop een giftbox hier:

Herbeleef een date

Neem jouw liefje mee op reis terug in de tijd. Bedenk een date die jullie hebben gehad waar je met veel plezier aan terugdenkt. Dat kan jullie eerste date zijn of een date op een bijzondere locatie.  Zodra je hebt besloten wat je lievelingsdate is, ga je alles regelen om dit afspraakje opnieuw te beleven. Maar dat niet alleen: doe ook dezelfde outfit aan als toen, spreek op hetzelfde tijdstip af en haal hem/haar op dezelfde manier op. Dan beleven jullie weer even die ene romantische date.

Lees ook:

Zoek