Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Tip voor bedrijven: stuur in coronatijd regelmatig een cadeautje naar werknemers

Pathe cadeaubon thuisbioscoop cadeau werknemers ideefabriek

Het is belangrijk om in deze coronatijd in contact te blijven met je personeel. Om voor verbinding te zorgen nu we massaal thuiswerken. Onze tip; stuur je werknemers regelmatig een kleinigheidje. Om te laten weten dat je hun inzet waardeert. Daarnaast, iedereen vindt het leuk om onverwachts een cadeautje door de brievenbus te krijgen. Wij hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet. 

Laat je boodschap bloeien

Wil je een kleinigheidje opsturen naar je werknemers? Kijk dan eens naar een bloeikaart. Deze wenskaart is gemaakt van bloeipapier, dit is papier van gerecyclede oude kranten of katoen resten waar bloemen-, groente- of kruidenzaadjes in verwerkt zijn. Wanneer de kaart in de aarde wordt gelegd groeien er bloemen, kruiden of groentes uit. Er is zelfs ook een optie met bloeiconfetti. Hier zijn bij-vriendelijke bloemenzaadjes verwerkt in de confetti, die bij de kaart worden geleverd.

Op de website van Bloom your message kun je het assortiment bekijken. Een custommade ontwerp is ook mogelijk, bijvoorbeeld met het bedrijfslogo.

Bloeikaarten Ideefabriek cadeau werknemers sturen
Beeld: Ideefabriek

Heb je een wat groter budget? Kijk dan ook eens naar de bloeipotloden en Plantable notebooks. Dit is ook een hele leuke duurzame optie en je kunt deze twee items goed met elkaar combineren in een pakket.

Maak van je huis een thuisbioscoop

Nu de bioscopen gesloten zijn en we onszelf voornamelijk thuis moeten vermaken, is het een leuk idee om een Pathé thuis-cadeaubon op te sturen. Zo kunnen je werknemers vanaf de bank een leuke film huren via de app. Om het helemaal af te maken kun je er een pakketje van maken. Vul het pakket – naast de bon – met een zakje M&M’s, popcorn en een leuke kaart met jouw boodschap erop.

Pathe cadeaubon thuisbioscoop cadeau werknemers ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Een geschenkverpakking met een verrassing

Gebruik een geschenkverpakking om je cadeautje in te verstoppen. Je kunt hier bijvoorbeeld een cadeaubon of iets lekkers in doen. De cadeauverpakking op de foto is ook leuk te combineren met het Ideefabriek-wenskaartje Applausje voor jezelf. Je stopt het kleinigheidje in de cadeauverpakking en schrijft je boodschap op de wenskaart. Goed om te weten: de combinatie van de foto past ook in een brievenbusdoos.

cadeauverpakking collegas snoepjes met applause kaart ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Heel het bedrijf bakt

Stuur al je collega’s een bakproject op. Dit kan bijvoorbeeld alle ingrediënten voor brownies zijn of een stroopwafelcake. Naast dat het een leuk cadeau is, stimuleer je de collega’s om het eens over iets anders te hebben dan werk. Want, iedereen moet natuurlijk wel de baksels laten zien. Je kunt er zelfs een wedstrijdelement aan koppelen. Bijvoorbeeld; de collega die op de meest originele manier het bedrijfslogo heeft verwerkt, wint een prijs.

Idee op maat of uitbesteden?

Vind je het leuke ideeën, maar heb je zelf de tijd niet om het uit te voeren? Of heb je zelf een idee, maar wil je dit uitbesteden? Wij helpen je graag! Ideefabriek kan passende cadeauconcepten voor jou bedenken, maar ook nog eens voor je regelen. Hoe groot of klein je budget ook is. De details stemmen we uiteraard met jou af. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken. We verzorgen ook andere concepten, zoals een borrelbox bij een online event. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees ook:

Search