fbpx

4 x leuke uitnodigingen voor je verjaardag

By 19 november 2017juli 10th, 2020Uitnodiging, Verjaardag
ballonkaart uitnodiging verjaardag feestje ideefabriek

Hieperdepiep hoera! Je bent jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijd voor uitnodigingen. Wij hebben drie leuke manieren voor je bedacht hoe je jouw gasten op een leuke en originele manier kunt uitnodigen. 

1. Old school kinderpartijtje

Weet je nog die periode dat je een kinderpartijtje mocht geven van je ouders? Dan stuurde je netjes een kaartje naar al je vriendjes en vriendinnetjes. Op het kaartje kon je invullen wanneer het feestje was, hoe laat, waar en of je wel of niet je zwemspullen mee moest nemen. Wist je dat je deze kaartjes nog steeds kunt kopen? Hoe leuk is het om nu zo’n kinderuitnodiging te kopen, in te vullen en op te sturen naar jouw gasten. Weer helemaal terug naar je jeugd!

2. Maak een video

Nodig je gasten uit doormiddel van een video. Je kunt het simpel houden en een filmpje opnemen op je telefoon of je kunt er een heel monteer werkje van maken en met een camera opnemen. De video kun je vervolgens delen via Whatsapp, mail of op een USB-stick zetten en op de brievenbus doen. Is weer eens wat anders dan een kaartje.

3. Schrijf het op een slinger

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Daar sluit dit idee goed op aan. Maak een slinger en schrijf daar de uitnodiging op. Wat moet je doen? Koop een lang stuk (dun) touw en gekleurd papier. Knip er dubbelzijdig vlaggetje van en vouw die om het touw heen. Plak de vlaggetjes aan elkaar, herhaal dit net zolang tot jouw slinger lang genoeg is. Schrijf vervolgens jouw boodschap op de vlaggetjes.

4. Ballonkaart

Wij weten een originele manier hoe je mensen kunt uitnodigen voor jouw feest: met de Ideefabriek-ballonkaart! Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdekt van wie dit feestje is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met de gelegenheid van dit feestje. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart aan de gasten geeft, moeten zij de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt.

Eenmaal de ballon doorgeprikt, regent het confetti en valt het briefje met de gelegenheid op de grond. Op het briefje staat standaard ‘Zie details op de achterkant van de kaart’. Daar kun je meer kwijt over waar en wanneer het feest is. Shop deze unieke uitnodiging hier:

Zoek je nog een thema voor je verjaardagsfeest? Wat dacht je van een letterfeest…

Populairste producten in de Ideeshop: