Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

4 x leuke uitnodigingen voor je verjaardag

ideefabriek ballonkaart verrassing in een ballon zwangerschapsaankondiging zwanger baby

Hieperdepiep hoera! Je bent jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijd voor uitnodigingen. Wij hebben manieren voor je bedacht hoe je jouw gasten op een leuke en originele manier kunt uitnodigen. 

Tip 1: old school kinderpartijtje

Weet je nog die periode dat je een kinderpartijtje mocht geven van je ouders? Dan stuurde je netjes een kaartje naar al je vriendjes en vriendinnetjes. Op het kaartje kun je invullen wanneer het feestje is, hoe laat, waar en of je wel of niet je zwemspullen mee moet nemen. Hoe leuk is het om nu zo’n kinderuitnodiging te kopen, in te vullen en op te sturen naar jouw gasten. Weer helemaal terug naar je jeugd.

Tip 2: maak een video

Nodig je gasten uit doormiddel van een video. Je kunt het simpel houden, een filmpje opnemen op je telefoon of je kunt er een heel monteerwerkje van maken en met een professionele camera opnemen. De video kun je vervolgens delen via WhatsApp, mail of op een USB-stick zetten en in de brievenbus doen. Is weer eens wat anders dan een kaartje.

Tip 3: schrijf het op een slinger

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Daar sluit dit idee goed op aan. Maak een slinger en schrijf daar de uitnodiging op. Wat moet je doen? Koop een lang stuk (dun) touw en gekleurd papier. Knip er dubbelzijdig vlaggetje van en vouw die om het touw heen. Plak de vlaggetjes aan elkaar, herhaal dit net zolang tot jouw slinger lang genoeg is. Schrijf vervolgens jouw boodschap op de vlaggetjes.

Tip 4: ballonkaart

Wij weten een originele manier hoe je mensen kunt uitnodigen voor jouw feest: met de Ideefabriek-ballonkaart! Hoe werkt het? Simpel! Blaas op, prik door en ontdekt van wie dit feestje is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje met de gelegenheid van dit feestje. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wanneer jij de ballonkaart aan de gasten geeft, moeten zij de ballon opblazen en doorprikken met de veiligheidsspeld die op de kaart is geplakt. Shop deze unieke uitnodiging hier:

Lees ook:

Zoek