Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Makkelijk en lekker! Dit zijn onze drie ideale borrelhapjes

gehaktbal borrelhap

Organiseer jij binnenkort een borrel maar heb je geen zin om tijdens die avond alleen maar in de keuken te staan? No worries, wij geven je wat inspiratie voor borrelhapjes die je kunt voorbereiden en niet hoeft op te warmen. Het is alleen voorbereiden en klaarzetten. Easy!

Borrelhapje 1: Quiche er maar één uit

Een quiche is makkelijk en snel te bereiden. Een gouden tip voor dit hapje is om de quiche te maken in een grote ovenschaal waardoor je er veel stukjes van kunt snijden. Je kunt een aantal verschillende quiches maken, zoals quiche Lorraine en quiche met spinazie. Op internet zijn er ontzettend veel recepten te vinden, maar het makkelijke van quiche is eigenlijk ook dat je er van alles in kunt doen. Je kunt dit hapje dus helemaal naar je eigen smaak maken.

Borrelhapje 2: Gevulde wraps it up

De gouden tip voor het maken van wraps is om het een dag van te voren te maken. Als de wrap gevuld is rol je het strak op in huishoudfolie en leg je het daarna in de koelkast. Dit zorgt ervoor dat je de volgende dag de wraps makkelijker in stukjes kunt snijden zonder dat de wrap steeds open klapt. Onze favo combi’s voor de wraps hapjes zijn:

  • Rucola, roomkaas naturel gemixt met pesto, carpaccio en parmezaanse kaas
  • Rucola, kruidenroomkaas en dun gesneden achterham
  • Kruidenroomkaas, plakjes kipfilet, en slierten komkommer (kun je rasp voor gebruiken)
  • Kruidenroomkaas en zalm
Beeld: Ideefabriek

Borrelhapje 3: Gehaktballetjes

Iedereen kan balletjes draaien, toch? Zorg dat je de gehaktballen niet te groot maakt en braad ze alvast een dag voor je feestje. Tijdens de party kun je wat sausjes erbij zetten in schaaltjes.

Verjaardag vieren

Ben je op zoek naar hapjes omdat je je verjaardag gaat vieren? Dan hier nog wat extra tips:

Zoek