Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

6 x originele uitjes om te doen in Londen

londen

Shoppen op Oxford Street, naar een musical en langs de Big Ben. Het staat op het ‘to do-lijstje’ van elke toerist in Londen. Maar voor de mensen die op zoek zijn naar originele activiteiten in Londen hebben wij een paar leuke tips.

Winkelen met de locals  

Winkelen op Oxford Circus is heel leuk, maar ook ontzettend druk. Wil je eens kijken waar de locals shoppen? Breng dan een bezoekje aan Westfield White City of Westfield Stratford. Daar heb je nog steeds alle leuke winkels die je op Oxford Circus ook kunt vinden, alleen is het hier stukken rustiger. Bovendien zijn deze winkelcentra overdekt, dus ook handig wanneer het regent.

Shoreditch

Streetart tour in Shoreditch 6
Beeld: Ideefabriek

Wil je de toeristische highlights een keertje overslaan? Ga dan naar de wijk Shoreditch in East-London. In deze wijk vind je ontzettend veel streetart en kun je zelfs een streertart tour doen. Lees hier meer.

Unieke uitzichten over Londen

Het uitzicht vanaf de Londen Eye is natuurlijk supermooi, maar er zijn nog meer uitzichtpunten in Londen. Wij noemen er drie die gratis te bezoeken zijn:

  • Skygardens
    Je moet wel op tijd een ticket bemachtigen om er voor een uurtje in te kunnen, dus wees er snel bij. Heb je toegang? Dan kun je genieten van het schitterende uitzicht.
  • One New Change
    One New Change is een winkelcentrum in Londen. Als je de lift neemt naar de zesde verdieping kom je op een dakterras met een schitterend uitzicht over Londen.
  • Primrose Hill
    Dit is één van hoogstepunten van Londen en je hoeft er niet eens extreem voor te klimmen (voor de niet-sportievelingen onder ons). Primrose Hill staat bekend om de schitterende skyline view over de stad. Tip: met lekker weer kun je hier ook picknicken op het gras.

High tea op unieke locatie

Sketch London ideefabriek
Beeld: Ideefabriek

Een unieke high tea kun je beleven bij Sketch London. Deze hotspot kun je vinden in de wijk Mayfair. In dit 18e eeuwse gebouw zijn er meerdere ruimtes die allemaal een eigen thema hebben. Zodra je het restaurant binnenstapt kom je in een soort ‘sprookjesbos’. Het is misschien wel het meest fotogenieke restaurant in heel Londen.

Suzanne heeft een tijdje geleden een bezoekje aan dit bijzondere plekje gebracht. Bekijk hier de beelden.

Wandeltours in Londen

Veel toeristen ontdekken de Engelse hoofdstad door op de rode hop-on hop-off bussen te springen. Maar wist je dat je ook kunt deelnemen aan tours die te voet zijn? Ze hanteren een pay-as-you-feel regeling, wat betekent dat je dus betaalt wat jij de tour waard vindt.

Musea bezoeken

Misschien denk je er niet zo 1, 2, 3 aan, maar een museum bezoeken is ook een superleuk uitje om te doen tijdens een citytrip. En nog veel leuker: de meeste musea in Londen hanteren geen entreekosten.

Neem een kijkje in onze shop:

Zoek