Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

DIY! 3 x originele bruiloft decoratie die je makkelijk zelf kunt maken

ideefabriek bierviltjes ontwerpen studentendrukwerk bruiloft deco

Ben jij op zoek naar inspiratie voor originele decoratie voor een bruiloft? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben een aantal leuke diy decoratie voor je op een rijtje gezet en uiteraard ook zelf getest. Gegarandeerd een succes! 

Fotolijstjes met een quote of foto’s

Dit item is super makkelijk zelf te maken en kost weinig tijd. Omdat je het zelf kunt maken, kun je het fotolijstje pimpen naar jouw kleur of thema van de bruiloft. Ideaal! Je hebt het volgende nodig:

  • Fotolijstje (wij hebben de fotolijstjes op de foto bij Ikea gekocht maar deze hebben ze niet meer. Gebruik als alternatief dit fotolijstje)
  • Quotes of foto’s, geprint in het juiste formaat
  • Spuitbus met verf (wij hebben deze gebruikt)
ideefabriek decoratie bruiloft quotes
Beeld: Ideefabriek

Je kunt met de spuitbus de lijstjes in de gewenste kleur spuiten. Het leuke aan de Ikea lijstjes is dat je een quote en/of foto aan twee kanten kunt tonen omdat het een transparant lijstje is. Zeg nou zelf, dit ziet er toch cute uit?!

Je eigen bierviltje ontwerpen

Een persoonlijke bruiloft zit hem in de details! Daarom zijn deze zelfontworpen bierviltjes superleuk om te gebruiken als decoratie. Je kunt deze bierviltjes heel makkelijk ontwerpen en bestellen via de website van Studentendrukwerk, je kent ze misschien wel van het printen en inbinden van je scriptie.

Studentendrukwerk heeft nog veel meer producten die je helemaal kunt personaliseren en laten drukken, waaronder dus deze bierviltjes. Wij zijn fan! Je kunt meerdere vormen en materialen kiezen en laten bedrukken. Zoals het logo van je bruiloft, het thema van je bruiloft of een leuke quote. Wij hebben gekozen voor twee verschillende quotes: ‘It’s wine o’clock’ en ‘Héééé biertje?’. De tafels zagen er gelijk gezellig uit en de gasten vonden ze superleuk!

Beeld: Ideefabriek

Glazen potjes versieren

Een hele simpele en goedkope manier om decoratie voor je bruiloft te maken is het versieren van glazen potjes. Die hoef je niet te kopen, nee gebruik gewoon oude glazen potjes van bijvoorbeeld pastasaus of jam. Uiteraard wel even in de vaatwasser voordat je er mee aan de slag gaat. Tip: start op tijd met het verzamelen van de potjes.

Je kunt de potjes versieren met bijvoorbeeld jute en kant, te koop bij de Action of hobbywinkel. Dit plak je met lijm vervolgens op het potje. Het makkelijkste is om hiervoor een lijmpistool te gebruiken. Vervolgens kun je de potjes tijdens je bruiloft overal voor gebruiken! Je kunt er bloemetjes, rietjes of pennen inzetten, maar je kunt er ook waxinelichtjes indoen. Genoeg opties dus!

ideefabriek potjes versieren bruiloft decoratie
Beeld: Ideefabriek

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Search