Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Originele manieren om bloemenmeisje te vragen voor jullie bruiloft

bloemenmeisje bloemenmand bruiloft

Daar loopt ze: met een te schattig jurkje aan, een mandje in de hand, bloemen strooien over het looppad waar de bruid elk moment over kan lopen. Wat zijn bloemenmeisjes toch schattig! Zie jij dit plaatje al helemaal voor je op jouw bruiloft? Wij weten dé manier hoe je een bloemenmeisje kunt vragen voor deze bijzondere taak. 

Vraag het met een (kras)kaart

Vraag jullie bloemenmeisje bijvoorbeeld met een (kras)kaart! Heel simpel, maar zorgt voor een leuk onthullingsmoment. Check hier het aanbod:

Onthullingswoordzoeker

Onze onthullingswoordzoeker is perfect om een dierbare als bloemenmeisje te vragen. Hoe werkt het? Geef de onthullingswoordzoeker aan diegene aan wie je de vraag wilt stellen. Zij plaatst vervolgens het transparante blad over de woordzoeker. De ovale lijnen van goudfolie op het transparante blad zorgen ervoor dat de vraag tevoorschijn komt: Wil je ons bloemenmeisje zijn?

Ballonkaart of onthullingsbox

Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waar jullie vraag op staat. Die stoppen wij voor jou in de ballon. Bekijk hier alle details:

Message in the bottle

Vraag jullie bruidsmeisje met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jullie vraag. Als jullie de kaart geven, moet het bruidsmeisje in spé het flesje pakken en het briefje eruit halen. Een originele en leuke manier om jullie vraag te onthullen.

Gepersonaliseerde glazen items

Vraag jullie bloemenmeisje met een gepersonaliseerde glazen item. Niet alleen een originele manier om te vragen, maar voor haar ook nog eens een aandenken aan het mooie moment. Laat bijvoorbeeld een fotolijst of glazen box door ons bedrukken met de tekst: wil je ons bloemenmeisje zijn? Maak het helemaal af door het item te vullen met bijvoorbeeld foto’s of natuurlijk: rozenblaadjes. Bekijk hier meer details en foto’s:

Stel je eigen cadeaubox samen

Stel de vraag met onze gepersonaliseerde cadeauboxen. In de box kun je toepasselijke items plaatsen. Check hier de boxen:

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Zoek