Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Trouwringen overhandigen: originele manieren om ringdrager te vragen voor jullie bruiloft

ringdrager ideefabriek bruiloft inspiratie

Ceremoniemeester(s), getuigen, bloemenmeisje… Er zijn een hoop taken te verdelen op een bruiloft. Zo kun je ook iemand vragen om de ringen te overhandigen tijdens de ceremonie: een ringdrager. Wij geven je inspiratie hoe je hem of haar op een originele manier voor deze mooie taak kunt vragen. 

Ballonkaart of onthullingsbox

Blaas op, prik door en ontdekt wat de verrassing is! In de doorzichtige ballon zit niet alleen confetti, maar ook een briefje waarop bijvoorbeeld staat: wil je onze ringdrager zijn? Die stoppen wij voor jou in de ballon. Wil je een andere tekst in de ballon? Dat is geen probleem. Bekijk hier alle details:

Vraag jullie ringdrager met een (kras)kaart

Op een originele manier een ringdrager vragen? Onze (kras)kaarten zijn het antwoord. Check hier het aanbod:

Onthullingswoordzoeker

Onze onthullingswoordzoeker is perfect om een dierbare als ringdrager te vragen. Hoe werkt het? Geef de onthullingswoordzoeker aan diegene aan wie je de vraag wilt stellen. Hij of zij plaatst vervolgens het transparante blad over de woordzoeker. De ovale lijnen van goudfolie op het transparante blad zorgen ervoor dat de vraag tevoorschijn komt: Wil je onze ringdrager zijn?

Message in the bottle

Vraag jullie ringdrager met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jullie vraag. Als jullie de kaart geven, moet de ringdrager in spé het flesje pakken en het briefje eruit halen. Een originele en leuke manier om jullie vraag te onthullen.

Stel je eigen cadeaubox samen

Stel de vraag op een gepersonaliseerde cadeaubox! In de box kun je bijpassende cadeautjes stoppen. Shop hier deze unieke boxen:

Gepersonaliseerde glazen items

Vraag jullie ringdrager met een gepersonaliseerde glazen item. Niet alleen een originele manier om te vragen, maar voor hem of haar ook nog eens een aandenken aan het mooie moment. Laat bijvoorbeeld een fotolijst of glazen box door ons bedrukken met de tekst: wil je onze ringdrager zijn? Maak het helemaal af door er iets persoonlijks bij te voegen, zoals een foto. Bekijk hier meer details en foto’s:

Lees ook:

Zoek