Binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending vanaf €75,- 📦

Ideefabriek

voor bijzondere momenten

0
Your Cart

Gepersonaliseerd cadeau voor man of vrouw: dit zijn originele ideeën

Illustratie Studio Dee Ideefabriek gepersonaliseerd

Zoek je een gepersonaliseerd cadeau? Dan ben je bij Ideefabriek aan het juiste adres! Wij hebben tal van originele cadeaus die wij met veel liefde persoonlijk voor je klaarmaken. Of je nu voor een verjaardag, pensioen, kraamfeest, bruiloft of andere gelegenheid een persoonlijke cadeau zoekt: laat je inspireren.

Gepersonaliseerde giftbox

Geef een gepersonaliseerde giftbox. Wij bedrukken de box met een persoonlijke tekst op de boven- en binnenkant. Vervolgens kun je zelf de cadeaubox vullen met leuke cadeautjes. Shop een giftbox hier:

Gepersonaliseerd cadeau: een persoonlijke illustratie

Dit noem je nog eens een uniek en persoonlijk cadeau. Studio Dee maakt voor Ideefabriek schitterende illustraties. En misschien wel eentje voor jou! Aan de hand van jouw aangeleverde foto’s maakt zij een gepersonaliseerde illustratie. Neem hier een kijkje voor dit bijzondere cadeau:

Gepersonaliseerde glazen items

Van glazen box tot fotolijstje: onze gepersonaliseerde glazen items zijn een echte hit. Het is niet alleen een origineel cadeau, maar ook een waardevolle aandenken aan het mooie moment. Bekijk hier alle glazen items op je gemak:

Persoonlijk bier- of wijnetiket

Geef een persoonlijk drankpakket cadeau met de Ideefabriek-etiketten. Dit leuke cadeau kun jij zelf personaliseren. Op het etiket kan jij namelijk de gelegenheid opschrijven wanneer diegene de drankjes mag opdrinken. Het etiket kan je heel makkelijk zelf op het drankje plakken. Bekijk hier details:

Persoonlijke kraskaart en ballonkaart

Nog meer cadeaus die jij zelf kan personaliseren: onze kraskaarten, ballonkaart en onthullingsbox. Deze items kun je gebruiken om op een originele manier een ‘doe’ cadeau te geven. Denk aan een dagje weg of een gezellige lunch. Geloof ons: het zorgt voor een mooi onthullingsmoment. Check onze webshop voor inspiratie:

Message in the bottle

Onthul jouw ‘doe’ cadeau met onze Message in the bottle. In het flesje stoppen wij jouw bericht. Als jij de kaart geeft, pakt de ontvanger het flesje en haalt het briefje eruit. Een originele en leuke manier om je cadeau te onthullen.

Lees ook: