Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending op ma, woe en do 🚚 |
Bestel snel! Volgend verzendmoment:
Winkelwagen

Luiertaart voor 50-jarige: geef dit hilarische cadeau aan Sarah of Abraham

luiertaart voor 50 jaar volwassenen en sarah

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die 50 jaar wordt? Wij hebben een grappig idee voor je: een luiertaart voor volwassenen. 

Luiertaart voor volwassenen

Kan de jarige job wel tegen een geintje? Dan is dit cadeau zeker geschikt voor hem of haar. Leeftijd komt toch met ongemakken ;). Dit heb je nodig voor het maken van een luiertaart voor volwassenen:

  • Luiers voor volwassenen 
  • Elastiekjes
  • Lint
  • Touw

Optioneel:

  • Een dienblad of plateau om de taart op te maken
  • Leuke quotes/plaatjes
  • Kleine grappige ouderdomsartikelen zoals: pillendoosje, regenkapje, kleefpasta, krulspelden en leesbrilletje

Nu aan de knutsel

Je maakt deze luiertaart door de luiers strak op te rollen en een elastiekje eromheen te plaatsen. Dit doe je net zolang tot je genoeg luiers gerold hebt voor de onderste laag. Span vervolgens een touw strak omheen, waarna je de elastiekjes eraf kunt halen. Herhaal dit voor de tweede en derde laag. Wanneer de basis staat is het tijd om te versieren. Span een mooi lint om de touwtjes heen. Maak de taart verder op met de cadeautjes, quotes en grappige plaatjes. 

Nog meer inspiratie voor een verjaardagscadeau 

Inspiratie genoeg! Wat dacht je van een gepersonaliseerde memory box? 50 jaar is een mooi moment om eens terug te blikken op bijzondere momenten. Verzamel daarom herinneringen van jou en de jarige in onze boxen. Je kunt foto’s met de jarige in de box stoppen, briefjes met mooie herinneringen, of alle verjaardagsgenodigden kunnen een mooie wens/herinnering in de box stoppen. Maar misschien weet jij een veel betere invulling voor de box! Bekijk hier meer foto’s en details:

50 jaar: geef je cadeau op een originele manier

Ga je voor een ‘doe cadeau’? Bijvoorbeeld een nachtje weg of gezellig avondje naar het theater. Onthul dit dan op een originele manier. Check onze webshop voor inspiratie:

Persoonlijke illustratie

Dit noem je nog eens een uniek en persoonlijk cadeau. Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made illustratie. Superleuk om te geven aan een Sarah of Abraham! Neem hier een kijkje voor dit unieke cadeau:

Bucketlist boek

Inspireer de jarige en geef een bucketlist boek cadeau. In het boek kan de jarige job doelen opschrijven die hij of zij ooit nog samen met iemand wilt doen.

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau. Je kunt er zelfs voor kiezen om ‘m te laten bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Stop er een foto van de jarige in en je hebt echt een uniek cadeau! Bekijk hier meer details en foto’s:

50 jaar verjaardagsquiz

Superleuk om te geven of als leuke entertainment voor tijdens het feestje: een verjaardagsquiz speciaal voor 50-jarige. Met dit spel reis je terug in de tijd. In de doos zitten quizvragen over gebeurtenissen uit de geschiedenis en de popcultuur. Zoals: in welk jaar viel de Berlijnse muur? Of: welke artiest won met J’aime la vie in 1986 het Eurovisiesongfestival? Kortom: wat herinner jij je nog van je jeugdjaren?

Persoonlijk bier- of wijnetiket

Geef een persoonlijk biertje of wijntje cadeau met het Ideefabriek-etiket. Op het etiket kan jij zelf de gelegenheid opschrijven wanneer de jarige het drankje mag openmaken. Je kunt één wijntje geven en één gelegenheid opgeven of bijvoorbeeld een drankpakket geven met allerlei momenten op de labels. Het etiket kan je heel makkelijk zelf op het drankje plakken. Shop hier:

Gepersonaliseerde giftbox

Stel een gepersonaliseerde giftbox samen. Denk aan lekkere spullen om te ontspannen of items voor een lekkere borrel die jullie samen kunnen nuttigen. Maak het extra persoonlijk door de box te bedrukken met een persoonlijke tekst. Shop een giftbox hier:

Lees ook: