Skip to main content

Hoera 50 jaar! Dit hilarische cadeau wil iedere jarige Sarah wel hebben

By 15 april 2018maart 26th, 2021Cadeau, Verjaardag, Verjaardag
luiertaart voor volwassenen en sarah

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een dame die 50 jaar wordt ? Wij hebben een super leuk DIY idee voor je! Lees snel verder om inspiratie op te doen hoe jij de aanstaande Sarah kunt verrassen. 

Luiertaart

Kan de jarige job wel tegen een geintje? Dan is dit cadeau zeker geschikt voor haar. Op een babyshower krijgt de zwangere dame vaak een luiertaart cadeau, maar wat nou als je er eentje geeft aan iemand van 50 jaar? Deze 50+ variant is gemaakt van luiers voor volwassenen. Leeftijd komt toch met ongemakken ;).

luiertaart voor volwassenen sarah

Tadaa! Daar is ie dan! De Tenalady luiertaart, de schijt aan je leeftijd taart… Noem hem zoals je hem noemen wilt, maar het is wel grappig, toch?

Wat heb je nodig?

Dit heb je nodig voor het maken van een luiertaart voor volwassenen:

  • Luiers voor volwassenen 
  • Wc-rollen
  • Elastiekjes
  • Lint
  • Touw

Optioneel:

  • Een dienblad of plateau om de taart op te maken
  • Leuke quotes/plaatjes
  • Kleine grappige ouderdomsartikelen zoals: pillendoosje, regenkapje, kleefpasta, krulspelden en leesbrilletje

En dan nu zelf aan de knutsel

Je maakt deze luiertaart door de luiers strak op te rollen en een elastiekje eromheen te plaatsen. Dit doe je net zo lang totdat je genoeg luiers gerold hebt voor de onderste laag. Span er vervolgens een touw strak omheen, waarna je de elastiekjes eraf kunt halen. Als je aan de slag gaat met de tweede laag kun je rollen wc-papier op de eerste laag zetten en weer span je er een touw omheen. De bovenste laag maak je weer van opgerolde luiers. Wanneer de basis staat is het tijd om te versieren.

Span een mooi lint om de touwtjes heen. Kleedt de taart verder aan met de cadeautjes, quotes en grappige plaatjes. Pak het vervolgens in met doorzichtig inpakpapier en je cadeau is af.

luiertaart voor volwassenen

Nog meer cadeau ideeën opdoen? Kijk dan eens bij het artikel met 50 x originele cadeau’s voor een Sarah.

Ook leuk om te geven aan Sarah:

Herfst SALE! 🍁 Bekijk snel alle afgeprijsde items Shop hier