Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Luiertaart voor 50-jarige: geef dit hilarische cadeau aan Sarah of Abraham

luiertaart voor 50 jaar volwassenen en sarah

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die 50 jaar wordt? Wij hebben een grappig idee voor je: een luiertaart voor volwassenen. 

Luiertaart voor volwassenen

Kan de jarige job wel tegen een geintje? Dan is dit cadeau zeker geschikt voor hem of haar. Leeftijd komt toch met ongemakken ;). Dit heb je nodig voor het maken van een luiertaart voor volwassenen:

  • Luiers voor volwassenen 
  • Elastiekjes
  • Lint
  • Touw

Optioneel:

Nu aan de knutsel

Je maakt deze luiertaart door de luiers strak op te rollen en een elastiekje eromheen te plaatsen. Dit doe je net zolang tot je genoeg luiers gerold hebt voor de onderste laag. Span vervolgens een touw strak omheen, waarna je de elastiekjes eraf kunt halen. Herhaal dit voor de tweede en derde laag. Wanneer de basis staat is het tijd om te versieren. Span een mooi lint om de touwtjes heen. Maak de taart verder op met de cadeautjes, quotes en grappige plaatjes. 

Heb je geen zin om een taart te knutselen? Dan kun je ook kiezen voor een ‘schijt aan je leeftijd’ emmer en deze vullen met grappige items.

Nog meer inspiratie voor een verjaardagscadeau 

Inspiratie genoeg! Wat dacht je van een gepersonaliseerde memory box? 50 jaar is een mooi moment om eens terug te blikken op bijzondere momenten. Verzamel daarom herinneringen van jou en de jarige in onze boxen. Je kunt foto’s met de jarige in de box stoppen, briefjes met mooie herinneringen, of alle verjaardagsgenodigden kunnen een mooie wens/herinnering in de box stoppen. Maar misschien weet jij een veel betere invulling voor de box! Bekijk hier meer foto’s en details:

50 jaar: geef je cadeau op een originele manier

Ga je voor een ‘doe cadeau’? Bijvoorbeeld een nachtje weg of gezellig avondje naar het theater. Onthul dit dan op een originele manier. Check onze webshop voor inspiratie:

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau. Je kunt er zelfs voor kiezen om ‘m te laten bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Stop er een foto van de jarige in en je hebt echt een uniek cadeau! Bekijk hier meer details en foto’s:

Persoonlijk bier- of wijnetiket

Geef een persoonlijk biertje of wijntje cadeau met het Ideefabriek-etiket. Op het etiket kan jij zelf de gelegenheid opschrijven wanneer de jarige het drankje mag openmaken. Je kunt één wijntje geven en één gelegenheid opgeven of bijvoorbeeld een drankpakket geven met allerlei momenten op de labels. Het etiket kan je heel makkelijk zelf op het drankje plakken. Shop hier:

Gepersonaliseerde giftbox

Stel een gepersonaliseerde giftbox samen. Denk aan lekkere spullen om te ontspannen of items voor een lekkere borrel die jullie samen kunnen nuttigen. Maak het extra persoonlijk door de box te bedrukken met een persoonlijke tekst. Shop een giftbox hier:

Lees ook:

In deze blog maken wij gebruik van affiliatelinks naar Bol.com. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangen wij een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor).

Search