Skip to main content

Kerst in coronatijd: originele kerstcadeaus om te geven of versturen

By 30 oktober 2020februari 25th, 2021Cadeau
poster illustratie ideefabriek stel cadeau gezin custom made voorbeeld

Kerst 2020 gaat er door het coronavirus anders uitzien dan we gewend zijn. Zo kun je waarschijnlijk niet met iedereen fysiek eerste en tweede kerstdag vieren. Wij zetten originele en persoonlijke kerstcadeaus op een rij die je kunt geven of via ons kunt versturen. 

Kerstcadeau direct versturen

Wil je het kerstcadeau of kerstcadeaus direct laten bezorgen? Vul bij het ‘verzendadres’ bij het afrekenen zijn of haar adres in. Wil je dat we er een boodschap bij doen? Bestel dan een wenskaart erbij en vul bij de ‘bestelnotities’ tijdens het afrekenen in wat je op het kaartje wilt hebben*. Wij schrijven dan – met de hand – de boodschap op de kaart en doen hem voor je op de bus.

Sip sip hooray

Stel je eigen kerst drankpakket samen, inclusief eigen etiket. Vervang het originele etiket met deze en schrijf op het etiket de gelegenheid op wanneer het drankje mag worden genuttigd. Denk aan:

  • Proost op: eerste kerstdag
  • Proost op: tweede kerstdag
  • Proost op: de eerste dag van 2021

Glazen memory box

Hoe tof is deze glazen memory box? Om het extra uniek te maken, kun je de glazen box ook laten bedrukken. De box kun je dan zo geven of bijvoorbeeld mooie foto’s van jullie samen in verzamelen.

Persoonlijke illustratie

Dit noem je nog eens een uniek en persoonlijk kerstcadeau. Ideefabriek maakt aan de hand van jouw aangeleverde foto’s een custom made A4-illustratie. De hele familie kan erop, want we illustreren tot maximaal acht personen. Is het gezin groter? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Glazen fotolijst

Met deze glazen fotolijst kan je alle kanten op! Je koopt deze glazen fotolijst namelijk met bedrukking. Denk aan een naam, datum of boodschap. Waar we dit plaatsen, mag jij bepalen. Je kunt kiezen uit: bovenkant, onderkant of in het midden van de lijst. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Shop dit perfecte kerstcadeau hier:

Cadeaupakketten

Ook leuk als kerstcadeau: stuur of geef één van onze Ideefabriek-cadeaupakketten:

Meer cadeautips?

Check dan eens deze ideeën:

Van verjaardag tot babyshower: shop bij Ideefabriek voor bijzondere momenten Shop hier