Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Zoek
Winkelwagen

Moederdag in coronatijd: originele cadeaupakketten die je naar je mama kunt sturen

cadeau cadeaupakketten cadeaupakket ideefabriek verjaardag bucketlist samen bucketlistboek

Eens per jaar staan alle mama’s van Nederland in het zonnetje. Over deze editie van Moederdag hangt door het coronavirus echter een donker wolkje. Even op bezoek gaan bij je moeder is niet zo vanzelfsprekend. Om dit bijzondere moment toch te vieren – en je mama eens te verwennen – sturen wij namens jou één van onze cadeaupakketten.

Update: dit artikel is verouderd, lees hieronder andere leuke cadeausuggesties.

Memory box

Verzamel al jullie mooie herinneringen in een memory box. Zo kun je foto’s van jou en je moeder in de box stoppen of briefjes erin stoppen waarom zij de liefste moeder ter wereld is. Je kunt kiezen om de box zo te bestellen of om te gaan voor een persoonlijke bedrukking erop. Dit plaatsen wij op de bovenkant van de box. Bekijk hier de details:

Gepersonaliseerde glazen fotolijst

Geef deze te leuke glazen fotolijst cadeau voor Moederdag. Je kunt er zelfs voor kiezen om ‘m te laten bedrukken met een naam, datum of boodschap. Wat en waar we dit plaatsen mag jij bepalen. Kortom: we maken ‘m helemaal voor jou op maat! Bekijk hier meer details en foto’s:

Kraskaart, Message in the bottle of ballonkaart

Wil je iets leuks doen met je moeder? Bijvoorbeeld lekker uit eten, een nachtje weg of iets anders leuks. Geef op Moederdag een Message in the bottle, kraskaart of ballonkaart waar je het cadeau alvast in onthult. Laat de voorpret beginnen!

Persoonlijke drankpakket

Maak je eigen unieke drankpakket voor Moederdag. Sla haar favoriete alcoholische drankjes in en verwijder het etiket op de flessen. Vervang die met de wijn- en bieretiket van Ideefabriek. Op het etiket kun jij een gelegenheid opschrijven wanneer ze het drankje mag drinken:

Cadeaubox

Heb je al een cadeau maar zoek je een originele manier om het te verpakken? Dan is onze cadeaubox iets voor jou:

Lees ook:

Zoek