fbpx

Moederdag in coronatijd: originele cadeaupakketten die je naar je mama kunt sturen

By 20 april 2020mei 7th, 2020Cadeau
cadeaupakket moederdag verwenpakket corona coronatijd cadeau moeder

Eens per jaar staan alle mama’s van Nederland in het zonnetje. Over deze editie van Moederdag hangt door het coronavirus echter een donker wolkje. Even op bezoek gaan bij je moeder zit er jammer genoeg niet in. Om dit bijzondere moment toch te vieren – en je mama eens te verwennen – sturen wij namens jou één van onze cadeaupakketten.

Update: alle Moederdag-pakketten zijn uitverkocht

Hoe werkt het?

  • Kies het pakket dat jij als cadeau aan je moeder wilt geven.
  • Wil je het pakket direct laten bezorgen bij je moeder? Schrijf dan bij ‘bestelnotities’ tijdens het afrekenen het volgende op:
    – Het adres van je moeder
    – Welke tekst je op het kaartje wilt hebben*. Wij schrijven dan – met de hand – de boodschap op de kaart. Wij hanteren een maximum van 50 woorden.
  • Het pakket kun je nu alvast bestellen, wij versturen het pakket in de week van Moederdag. Dit in verband met de drukte van PostNL en wij er zeker van willen zijn dat het cadeau op tijd aankomt. Op het pakket plaatsen wij een sticker met de tekst ‘Openmaken op Moederdag’.
  • Wil je liever het kaartje zelf schrijven of het cadeau zelf – met gepaste afstand – geven? Geen probleem! We kunnen het pakket ook naar jou opsturen. We versturen ‘m dan 1-3 dagen na je bestelling.

Cadeaupakketten voor Moederdag

Je kunt kiezen uit de volgende cadeaupakketten:

Lees ook: