Gratis verzending vanaf €75,- | Verzending: elke werkdag 🚚 |
Eerstvolgend verzendmoment:
Search
Winkelwagen

Alternatieven voor kraamvisite: voorkom eindeloze kraambezoekjes

kraamvisite baby ideefabriek babyvoeten kraambezoek

De kraamtijd is een bijzondere, maar ook hectische periode. Op sommige dagen ben je blij als je tijd hebt om je fatsoenlijk klaar te maken. Kraamvisite kan dan best overweldigend zijn. Zit je niet te wachten op eindeloze bezoekjes van vrienden, familie, kennissen en collega’s? Wij hebben wat tips. 

Nodig mensen in groepjes uit

Nodig groepjes uit in plaats van individuele bezoeken. Zo kan een vriendengroep prima tegelijk langskomen, in plaats van allemaal apart. Dat scheelt weer een hoop losse bezoekjes. Je familie kan ook in grotere groepen komen. Op die manier heb je in no time iedereen over de vloer gehad.

Spreek ergens af

Wie zegt dat kraamvisite altijd thuis moet zijn? Ga er even lekker op uit en combineer dat met een kraambezoekje. Nodig een stel uit om samen koffie te drinken in jouw favo koffietentje als kraamvisite. Of ga een eindje wandelen en nodig een oom en tante die niet konden wachten om de kleine te bewonderen. Zo maak je van de kraamvisite gelijk een leuk uitje voor jullie allemaal!

Willen je collega’s je lieve zoon of dochter ontmoeten? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf langs te gaan op kantoor met de kleine! Dit is ook gelijk een mooie oplossing voor mensen die het ongemakkelijk vinden om hun collega’s over de vloer te hebben.

Kraamfeest

Een bekende tip om vele kraambezoekjes te voorkomen: een kraamfeest. Zo’n feest heeft veel voordelen. Via het geboortekaartje kun je al je dierbaren uitnodigen voor dit feest. Ondertussen heb je de tijd om te wennen aan je nieuwe rol en te genieten van de kleine. Als je er klaar voor bent, dan kun je je kleine spruit aan de wereld laten zien.

Neem een kijkje in onze shop:

Lees ook:

Search